مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان در آیین بهره برداری از خانه های هلال اظهار داشت: ۱۳ خانه هلال در شهرستان همدان، پنج مورد در شهرستان کبودراهنگ، ۲ مورد در رزن و در شهرستانهای بهار، اسدآباد، نهاوند و تویسرکان نیز هر کدام یک خانه هلال افتتاح شد.
علی سنجربگی با بیان اینکه هم اینک ۶۵ خانه هلال در همدان فعال است افزود: بهره برداری از خانههای هلال در راستای آشنایی اهالی روستاها با مخاطرات و یادگیری آموزش کمکهای اولیه است و افتتاح خانههای هلال و آموزش روستاییان می تواند آمادگی روستاییان را در برخورد با مخاطرات طبیعی و غیرطبیعی بالا ببرد.
وی گفت: مردم مناطق همیشه نخستین افرادی هستند که در سر صحنه حوادث طبیعی و غیرطبیعی حاضر میشوند بنابراین در صورت گذراندن دوره های مربوطه پیش از حضور امدادگران، افراد آموزش دیده و کاربلد می توانند کار امدادرسانی را شروع کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان بیان کرد: در طرح خانههای هلال، روستاییان روش پانسمان، بانداژ، مواجهه با مصدوم و انجام مرحله به مرحله کمکهای اولیه را از مربیان جمعیت هلال احمر فرا میگیرند.
سنجربگی با بیان اینکه هزینه خانه های هلال در بودجه سالیانه امداد دیده شده است اظهار داشت: قرار است در هر روستا یک خانه هلال ایجاد شود و این امر مستلزم همکاری شورای روستا در تامین خانه مورد نیاز است.
محمدحسن قوسیان مقدم دبیرکل جمعیت هلالاحمر روز گذشته از بهره برداری هزار و ۴۰۰ خانه هلال در کشور با حضور ویدئو کنفرانسی رییس جمهوری خبر داد.