شهردار بندرعباس در آیین رونمایی از این کتابها با اشاره به وجود اندیشمندان و صاحبان قلم در هرمزگان گفت: گاهی شرمنده میشویم که به این قشر فرهنگ دوست ارائه خدمت کنیم و تلاش میکنیم تا جایی که بتوانیم خدمتی درشان آنها انجام دهیم.
عباس امینی زاده بیان کرد: درسه سال اخیر تعامل خوبی بین شهرداری و شورای شهر در فعالیتهای فرهنگی اتفاق افتاده و در حوزه فرهنگی هر پیشنهادی که از سوی شهرداری و سازمان فرهنگی به شورا ارسال شده با نگاه بلند فرهنگی که اعضای شورای شهر به فرهنگ وادب داشتهاند، تمامی پیشنهادها تصویب شده است.
وی اظهارداشت: ارج نهادن به کتاب و توجه بیشتر به کتاب و کتاب خوانی میتواند جامعه ما را از معضلاتی که وجود دارد، رهایی بخشد و خوبی های این عالم که تجلی گاه خداوند متعال است پی به بزرگی وعظمت الهی ببریم.
شهردار بندرعباس در این آیین همچنین نسبت به چاپ یکی دیگر از آثار منصور نعیمی قول مساعد داد.
منصور نعیمی مولف کتاب روزن رفته نیز در این آیین اظهارداشت: درثبت روز شمار هرمزگان روزن رفته وقایع را به صورت گزینشی نیاورده ایم بلکه تمامی وقایع استخراج شده از لابه لای سفرنامه ها، گاه شمارها، کتابهای تاریخی و پژوهشی، روزنامهها و مجلهها و اسناد تاریخی ذکر کرده ایم.
نعیمی افزود: روز شمار حاضر با تلفیق و برابری همهی تقویم ها تدوین شده است.
کتاب روزن رفته روز شمار وقایع اتفاقیه هرمزگان نوشته منصور نعیمی و ویراستاری عبدالجلیل مرداسنگی است که توسط ناشر نسیم بادگیر در سال ۱۳۹۸ در ۳۷۲ صفحه گردآوری شده است.
منصور نعیمی متولد ۲۹ تیرماه ۱۳۲۹ در بندرعباس است، وی در زمینههای شعر، قصه، سینما، عکاسی، مطبوعات، پژوهش مکتوب، سازههای بومی، آموزش عکاسی و فیلمسازی، داوری در چندین جشنواره و مسابقه عکاسی، تألیف کتاب فرهنگ جامع هرمزگان و نزدیک به یکصد فیلم مستند بهصورت سریال برای تلویزیون کار کرده است.
از دیگر آثار نعیمی در حوزه نویسندگی و فیلم و عکس میتوان به زندگی کورش، مجموعههای مستندِ سفر، پوشش سبز، محرّم در هرمزگان، صید و صیادی، بازگشت شقایق، راه و دریا، زمزمههای شبهنگام، خلیجفارس جغرافیای فقر و غنا، عکاسی پشت صحنه ناخدا خورشید و مجموعه عکسهایی از مبارزات و تظاهرات مردم هرمزگان در سالهای قبل انقلاب اسلامی ایران، اشاره کرد.
کتاب سکوت ساحل نیز نوشته غلام وکیلی و ویراستار سیدعلی حسینی است که توسط ناشر نسیم بادگیر در سال ۱۳۹۸ با موضوع شعر فارسی قرن ۱۴ منتشر شده است.
غلام وکیلی نویسنده هرمزگانی در سال ۱۳۱۲ در شهر بندرعباس متولد شد.
کلودنگ، آواز کمنزیل، نجوای عشق، تاریخ آموزش و پرورش هرمزگان، گهره، گوهر ماندگار، گوشههایی از باورهای مردم هرمزگان و خلیج فارس را بهتر بشناسیم از آثار این هنرمند است.