محمد عفتی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: باغداران این شهرستان امسال با توجه سرمای بهاره بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تن مصحول را از دست داده اند.
وی گفت: برداشت گردو تا نیمه دوم آبان ماه ادامه دارد.
عفتی با اشاره به برداشت زودهنگام این محصول توسط برخی از باغداران گفت: توصیه می کنیم باغداران در برداشت محصول عجله نکنند زیرا برداشت زودهنگام باعث سیاه شدن مغز گردو خواهد شد.
معاون امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی یکی از علل برداشت زودهنگام این محصول توسط باغداران را حفظ امنیت محصول عنوان کرد و گفت: همچنین برخی مصرف گردو را به صورت خیس دوست دارند.
عفتی با بیان اینکه ۶۰ درصد گردوی استان مربوط به شیروان است افزود: تولید سالانه آن سه هزار تن و میانگین عملکرد تولید در هر هکتار بین هزار و ۸۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم است.
شیروان ۱۰۵ هزار هکتار عرصه زراعی و باغی دارد.