به گزارش شبکه خبری الجزیره، فریدمن همچنین ادعا کرد: طرح الحاق بخشهایی از کرانه باختری به اسرائیل به اجرا درخواهد آمد.
به دنبال آغاز روابط رسمی کشورهای عربی با اسرائیل، امریکایی ها به دنبال این هستند که فردی در راس تشکیلات خودگردان فلسطین قرار بگیرد که همسو با این مسیر باشد و از این رو دحلان را گزینه مناسبی برای جایگزین کردن با عباس میداند.
دحلان از رهبران سابق جنبش فتح است که بنابر گزارش روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت، چندی قبل و پیش از علنی شدن روابط رسمی ابوظبی و تلآویو به همراه برادر کوچک ولیعهد ابوظبی به فلسطین اشغالی خبر داد.
وی در ادامه ادعاهای هدفمند خود گفت: درگیری اسرائیل و اعراب به زودی تمام میشود و انتظار میرود طی چند ماه یا یک سال پایان یابد. امضای دو توافق صلح با امارات و بحرین این رکود را شکست.
فریدمن ابراز امیدواری کرد که کشورهای زیادی پشت سر ابوظبی و منامه به سمت دوستی با اسرائیل حرکت کنند.
وی در ادامه تشکیلات خودگردان فلسطین را به عدم خدمت کردن مناسب به مردمش متهم کرد و مدعی شد اطمینان دارد که ساکنان کرانه باختری به دنبال زندگی بهتری هستند.
سفیر آمریکا در اسرائیل گفت: طرح اسرائیل برای الحاق کرانه باختری به طور موقت به تعلیق درآمده ولی در آینده اجرایی خواهد شد.
فریدمن اذعان کرد: با وجود توقف طرح الحاق،پرچمهای اسرائیلی همچنان بر فراز شهرکهای اسرائیلی در کرانه باختری برافراشته هستند.
این مقام آمریکایی در حالی خبر از اجرای طرح الحاق در آینده میدهد که امارات و بحرین به طور رسمی روابط دیپلماتیک خود را با تلآویو آغاز کردهاند.
مقامات اماراتی پیشتر اذعان کرده بودند که رژیم صهیونیستی به این کشور هیچ تضمینی نداده است که در مقابل عادیسازی روابط، طرح الحاق کرانه باختری را لغو میکند.
طبق نوشته یدیعوت آحارونوت، دحلان به خوبی قواعد بازی در منطقه خلیج فارس را میداند و از روابط قوی با رهبران امارات برخوردار است. او مشاور محمد بن زاید است اما ترجیح میدهد در ملأ عام حاضر نشود.
این تحولات ضد فلسطینی در حالی رخ میدهد که قرارداد سازش که از آن به عنوان «توافق خیانت» یاد شده شامگاه سه شنبه (به وقت تهران) میان امارات متحده عربی و بحرین با رژیم صهیونیستی در حضور دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا به صورت رسمی امضا شد و این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست ها آشکار و رسمی کردند.
به دنبال آغاز روابط رسمی میان ابوظبی و منامه با تلآویو، تماسها و دیدارهای زیادی در روزهای اخیر میان دو طرف انجام شد که واکنش شدید مردم برخی کشورهای منطقه از جمله فلسطینیها را به دنبال داشته است.