فریدون محمدی روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت : این اثر تاریخی که به عنوان کاخ موزه نقاشی های دوره قاجاریه از آن یاد می شود نیازمند مرمت و ساماندهی بوده که اعتبار ویژه برای آن اختصاص یافته است.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان البرز بیان داشت : قبل از هرچیز باید به این نکته توجه داشت که بخشی از حوض جبهه شمالی کاخ سلیمانیه اواخر دهه ۷۰ و بخش دیگر آن اواخر دهه ۸۰ پس از انجام کاووش های باستان شناسی از زیر خاک خارج شد.
محمدی افزود: اکنون پس از ساماندهی، نقشه برداری و مستند نگاری اقدامات مرمتی آغاز شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان البرز با بیان اینکه بدنه حوض کاخ موزه نقاشی سلیمانیه آجری بوده است، تصریح کرد: قدامات مرمتی بدنه و کف این حوض با مصالح سنتی آجر و اندود ساروج، پیش از این انجام شده بود که با توجه به گذر زمان و آسیب های وارده، مرمت دوباره آن در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اهمیت ساماندهی و مرمت این حوض، گفت: از آنجا که، کاخ موزه نقاشی دوره قاجار سلیمانیه آماده بهره برداری و ارائه خدمات دهی به شهروندان البرز و گردشگران است، توجه به ساماندهی محوطه و همچنین مرمت حوض امری ضروری است.
محمدی بیان داشت : اندود بدنه، کف فرش حوض، ساماندهی آبراه های دور حوض و مرمت فواره از جمله مواردی هستند که اقدامات لازم برای انجام مرمت آنها پیش بینی شده است.