به گزارش خبرنگار ایرنا ، رسول علی اصغرپور روز شنبه در جلسه بررسی مشکلات مخابراتی شهرستان های نوشهر، چالوس کلاردشت در نوشهر از برنامه این شرکت برای افزایش پوشش تلفن همراه در استان خبر داد و افزود که برای شهرستان های نوشهر ، چالوس و کلاردشت پوشش ۹۸ درصدی مناطق شهری و ۹۰ درصدی مناطق روستایی بزودی محقق می شود.
وی توضیح داد : برای این منظور نصب ۵۵ سایت تلفن همراه (بی تی اس) در این شهرستان ها در دستور کار قرار دارد که تملک زمین برای نصب ۲۱ سایت خریداری شده است که بزودی پس از اتمام نصب تجهیزات ، فعال خواهد شد.
مدیر عامل شرکت مخابرات مازندران از افزایش قیمت زمین در استان بویژه مناطق غربی به عنوان مانع جدی در زمینه تملک و نصب سایت تلفن همراه یاد کرد و گفت: در حال حاضر تملک زمین حدود ۸۰ متر مربعی برای استقرار سایت دشوار شده ولی با توجه به حمایت استاندار و تعامل دستگاه های اجرایی مشکل تملک زمین برای ۳۴ سایت دیگر در شهرستان های نوشهر ، چالوس و کلاردشت حداکثر تا یک ماه آینده برطرف می شود.
وی تعداد سایت های فعال تلفن همراه اول در مازندران را در حال حاضر یکهزار و ۱۰۰ سایت اعلام کرد و گفت که با افتتاح ۵۵ سایت در سه شهرستان غربی به همراه ۲۷۵ سایت در سایر نقاط استان ، تعداد سایت ها مازندران به یک هزار و ۴۳۰ مورد تا پایان امسال می رسد.
مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران همچنین از مجهز شدن مناطق فاقد تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت شهرستان های نوشهر ، چالوس و کلاردشت در سال جاری با تعامل دستگاه های اجرایی این شهرستان ها خبر داد و گفت : از سال گذشته ۲ سرویس ویژه اینترنت ای دی اس ال با سرعت ۸۰ مگابایت بر ثانیه و اینترنت پرسرعت اف تی تی اچ(FTTH) با ۳۰۰ مگابایت برثانیه در شهرستان چالوس و امسال نیز در نوشهر و کلاردشت اجرا خواهد شد.
وی افزود : امروز با توجه به افزایش تراکم جمعیتی در مناطق روستای ، تکنولوژی دبلیو ال ال (wll) جمع آوری شده و تا پایان امسال روستاها به همراه اول با اینترنت ۳g مجهز خواهند شد.
اصغرپور مخارات را متولی ایجاد بستر ارتباطی دانست و گفت : در این راستا نیز یک هزار و ۶۰۰ مدرسه مازندران به اینترنت پرسرعت مجهز شدند و تقاضای برخی از مدارسی شهری برای دریافت اینترنت پرسرعت اف تی تی اچ(FTTH) در حال انجام است.
وی مهم ترین دغدغه مخابرات را داشتن اینترنت پایدار در مدارس و منازل بر شمرد و افزود : با تلاش نیروهای این مجموعه برای بهبود آموزش در فضای مجازی پهنای باند مخابرات مازندران از ۲۰ گیگ به ۴۰ گیگ بایت در ثانیه افزایش یافت.
فرماندار نوشهر نیز در این جلسه بر ضرورت رفع مشکلات ارتباطی و آنتن دهی تلفن همراه در شهرستان بویژه در بخش های روستایی تاکید کرد و گفت : با توجه به استفاده دانش آموزان از شبکه شاد در فضای مجازی باید قطعی و ضعف پوشش اینترنت و تلفن خانگی در شهرستان بر طرف شود.
سعید یزدانی خواستار ارتقای و رفع ضعف زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی از سوی مخابرات و اپراتورها بویژه در مناطق بخش های مرکزی و کجور شهرستان شد.
وی از تمامی دستگاه های اجرایی شهرستان خواست تا در اختصاص زمین برای نصب سایت (بی تی اس) پروژه فاز هشت سایت سیار تلفن همراه تعامل لازمه را داشته باشند تا هرچه زودتر نصب ۳۱ سایت جدید در شهرستان نوشهر و ارتقای پوشش مخابراتی و اینترنتی محقق شود.
فرماندار چالوس هم در این جلسه گفت: در حال حاضر تعدادی از روستاهای بخش مرزن آباد با مشکل پوشش تلفن همراه مواجه هستند و برخی از روستاها این بخش نیز مشکل اینترنت خانگی دارند.
محمد ناصر زندی با توجه به ضرورت بهره مندی تمامی روستاها به اینترنت در موضوع آموزش فضای مجازی ، از مخابرات خواست بسترهای لازم فیبر نوری و پوشش اینترنتی تلفن همراه را در این مناطق فراهم کند و در این راستا نیز تمامی دستگاههای اجرایی، بخشدار و دهیاران شهرستان همکاری لازم را خواهند داشت.
کامران پولادی، فرماندار کلاردشت نیز در این جلسه به عدم پوشش تلفن همراه در جاده کلاردشت و مرزن آباد اشاره کرد و با توجه به جانمایی نصب سایت (بی تی اس) تلفن همراه در این جاده خواستار همکاری و مساعدت اداره کل منابع طبیعی برای تامین زمین و اداره برق برای راه اندازی هرچه زودتر این سایت شد.
محمدعلی محسنی بندپی، نماینده مردم شهرستانهای نوشهر ، چالوس و کلاردشت با اشاره به این که ۵۰ درصد استفاده کنندگان از مخابرات در منطقه غیر بومی هستند خواستار تخصیص اعتبار کشوری برای ارتقای امکانات مخابراتی در ۳ شهرستان شد.
مازندران دارای یک میلیون و ۴۸۵ هزار تلفن ثابت (خانگی)، ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار موبایل همراه اول اعتباری و دائمی و بیش از ۱۱۰ هزار مشترک اینترنت ای دی اسل خانگی در مازندران از سرویس مخابرات استفاده می کنند