تهران- ایرنا- آمار عملکرد سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) نشان می‌دهد که در سال‌های ۹۹- ۱۳۹۸ بالغ بر ۲۱۹ قرار داد پژوهشی با دانشگاه‌های مختلف امضا شده است.

به گزارش روز شنبه روابط عمومی سازمان ایمیدرو، «خداداد غریب پور» رییس هیات عامل ایمیدرو افزود: شمار قراردادهای امضا شده بین این سازمان و شرکت های تابعه و وابسته در سال گذشته و پنج ماهه امسال به ۲۱۹ پروژه پژوهشی می رسد.
وی افزود: ایمیدرو و شرکت های تابعه و وابسته در چارچوب گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه و استفاده از توانمندی های دانشگاه ها برای توسعه بخش معدن و صنایع معدنی از سال ۹۸، پروژه های جدید پژوهشی به ارزش ۸۵۸ میلیارد ریال را با این بخش امضا کرد.

وی خاطرنشان ساخت: تعداد ۳۶ پروژه به ارزش حدود ۱۴۲ میلیارد ریال مربوط به ایمیدرو است که با دانشگاه های تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت، صنعتی امیرکبیر، جهاد دانشگاهی، انجمن مهندسی معدن، تربیت مدرس، شهید بهشتی، صنعتی اصفهان، امام خمینی (ره)، کاشان، صنعتی همدان، گلپایگان و دانشگاه آزاد واحد سمنان امضا شده است.

رییس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به جزئیات پروژه های پژوهشی امضا شده با دانشگاه ها گفت: سال های ۹۸ و ۹۹، شرکت های «فولاد مبارکه» ۵۳ پروژه، «گل گهر» ۳۰، «مس سرچشمه» ۲۸، «ذوب آهن اصفهان» ۱۶ و «شرکت تهیه و تولید مواد معدنی» ۱۲ پروژه با دانشگاه ها امضا کرده اند.

وی افزود: شرکت «مس سونگون» ۱۱ پروژه، «آلومینای ایران» ۱۰، «فولاد خراسان» ۹، «فولاد خوزستان» هفت، «چادرملو» پنج و «فولاد آلیاژی ایران» دو پروژه با دانشگاه ها به امضا کرده اند.

غریب پور با اشاره به گزارش عملکرد فعالیت های پژوهشی ایمیدرو با دانشگاه ها در سال های ۹۲ تا ۹۹ تصریح کرد: ایمیدرو در این مدت، در مجموع ۸۵ پروژه پژوهشی به مبلغ ۲۵۸ میلیارد ریال با دانشگاه ها قرارداد امضا کرد.

به گزارش ایرنا، پیش از این غریب پور اعلام کرد: ۲۴ نیاز پژوهشی حوزه معدن و صنایع معدنی در سال ۹۸ به قرارداد تبدیل شد و در سال ۹۹ نخستین سال بهره برداری از تحقیقات تقاضامحور سازمان ایمیدرو است.

به گفته وی،  ۱۱ قرارداد از ۲۴ قرارداد مورد نظر، مربوط به سامانه ساتع (سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری) است که امکان رفع نیازهای فناورانه بخش معدن و صنایع معدنی را به وسیله امضای قرارداد با دانشگاه ها فراهم می کند.

غریب پور با بیان اینکه ارزش این قراردادها ۶۰ میلیارد ریال است، گفت: ویژگی این پژوهش ها تقاضا محور بودن آنهاس که در آینده ای نزدیک، بازخورد این رویکرد علمی،  دربخش معدن مشاهده خواهد شد.