مهرداد تیمورنژاد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این وضعیت باعث شده تا حدود ۳۰ درصد از دانش آموزان بویژه ساکن در نقاط روستایی نتوانند از محتوا و مفاهیم درسی بدرستی استفاده کنند و این امر باعث کلافگی و نارضایتی دانش آموزان ، خانواده ها و نیز معلمان شده است.
وی با ابراز نگرانی از احتمال افت تحصیلی دانش آموزان در صورت ادامه دار بودن این وضعیت ، گفت : بارها این موضوع در نشست های مختلف بوِیژه شورای آموزش و پرورش شهرستان پیش از بازگشایی و بعد از بازگشایی مدارس مطرح شد ، ولی تا این لحظه اقدامی برای حل آن از سوی مسئولان دست اندرکار صورت نگرفته است .
تیمور نژاد با بیان این که برای حل موقتی این مشکل در برخی از نقاط روستایی کم جمعیت با رضایت والدین کلاس ها به شکل حضوری برگزار می شود ، افزود : اگرچه در این کلاس ها تمامی پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی رعایت می شود ، ولی خیلی از خانواده ها نگران شیوع کرونا و ابتلای فرزندشان به بیماری کووید- ۱۹ هستند.
مدیر آموزش و پرورش کلاردشت آمار دانش آموزان شهرستان را چهار هزار و ۳۰۰ نفر اعلام کرد و گفت : بر اساس پایش های صورت گرفته دستکم ۲۳۴ نفر از این تعداد فاقد گوشی های هوشمند هستند که یک مشکل دیگر برای بهره گرفتن از آموزش مجازی محسوب می شود.
وی افزود : خانواده های این دانش آموزان بضاعت تهیه گوشی هوشمند را ندارند و خیران هم تاکنون حدود ۱۱۲ میلیون تومان برای رفع این مشکل کمک کردند ولی با توجه به گرانی و نوسانات روزانه قیمت ، با این مبلغ فقط می توان حدود ۳۰ دستگاه گوشی هوشمند خریداری کرد.
تیمورنژاد گفت : در زمان حاضر برای این که دانش آموزان از تحصیل عقب نمانند ، آموزش آن ها به شکل ترکیبی یعنی از طریق تلویزیون و گاهی اوقات نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی به شکل حضوری برگزار می شود.
شهرستان کلاردشت با جمعیتی دستکم ۵۰ هزار نفر داراری یک نقطه شهری و ۱۹ نقطه روستایی است که از این جمعیت حدود ۲۰ هزار نفر در نقاط شهری و بقیه در روستاها سکونت دارند.