تهران- ایرنا- باافزایش شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در آلمان طی هفته‌های اخیر، مسئولان مراکز درمانی این کشور از آمادگی برای مقابله با موج دوم شیوع این بیماری خبر می‌دهند.

به گزارش ایرنا، با پایان فصل تابستان و فعالیت مراکز آموزشی و بنگاه های اقتصادی آلمان، شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در حال افزایش است. در این میان مقامات این کشور در مورد لزوم آماده شدن برای مقابله با موج جدید این بیماری هشدار می دهند.

تارنمای شبکه دویچه وله در این باره نوشت: ۶ ماه پیش وضعیت نخستین بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌های آلمان بررسی شد. از آن زمان خیلی چیزها تغییر کرده و هرچند شوک اولیه از بین رفته، اما شمار مبتلایان بار دیگر رو به افزایش گذاشته است. از این رو بیمارستان‌های آلمان برای هجوم دوباره بیماران آماده می شوند.

مسئولان مراکز درمانی آلمان در گفت‌وگو با دویچه وله افزودند که این مراکز نسبت به ماه های نخست شیوع کرونا که غافلگیر شده بودند، نیستند و با تجربه هایی که طی این مدت به دست آمده آمادگی بیشتری برای پذیرش بیماران کرونایی دارند.

همچنین «ینس اشپان» وزیر بهداشت آلمان از حزب دموکرات مسیحی (CDU) می گوید که سیستم بهداشتی این کشور به رغم افزایش تعداد آلودگی های کرونا در حال حاضر هنوز بیش از حد اشباع نشده است.
وی امروز (شنبه) در پیامی توییتری از شناسایی ۲ هزار و ۲۹۷ مورد بیماری جدید در یک روز خبر داد که بالاترین میزان از ماه آوریل (اردیبهشت) تا کنون است. وی با بیان این که در حال حاضر سیستم بهداشتی آلمان به خوبی از پس شرایط برمی آید، گسترش بیماری در سراسر اروپا را نگران کننده خواند و دوباره از شهروندان خواست که فاصله‌گذاری اجتماعی را جدی بگیرند ، از ماسک برای محافظت از دهان و بینی استفاده و نکات بهداشتی را رعایت کنند.

بنا بر اعلام موسسه روبرت کخ (RKI) مقام های بهداشتی آلمان، این میزان نگران کننده از موارد جدید بیماری را تنها در روز جمعه ثبت کرده اند. این در حالی است که اوج عفونت های گزارش شده روزانه در پایان ماه مارس / اوایل آوریل بیش از ۶ هزار نفر بود. این روند که از ماه جولای (تیرماه) کاهش یافته بود، اکنون دوباره افزایش یافته و انتظار می رود این میزان با افزایش تعداد آزمایش ها بیشتر شود.

تلاش‌ها برای تولید واکسن کرونا در سراسر جهان همچنان ادامه دارد؛ به دنبال اعلام رییس جمهوری روسیه در دستیابی این کشور به واکسن کرونا که نخستین کشور جهان در این زمینه بود و نیز موفقیت‌هایی که در دیگر نقاط از جمله فرانسه و چین به دست آمد، ‌ در تازه‌ترین اقدام و با وجود هشدار مقام‌های بهداشتی آمریکا درباره تعجیل در تولید و عرضه واکسن، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در تاکتیکی انتخاباتی وعده داده که واکسن کرونا تا سه تا چهار هفته آینده آماده می‌شود.