کرمانشاه- ایرنا- معاون علمی و فناوری رییس ‌جمهوری با بیان اینکه در حوزه‌های کشاورزی و امنیت غذایی وابستگی داریم، گفت: باید با کمک شرکت‌های دانش بنیان وابستگی‌ها در این حوزه‌ها را به حداقل برسانیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سورنا ستاری عصر شنبه در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، افزود: قابل قبول نیست که کشوری مانند ایران با ظرفیت های عظیم اقتصادی از نظر کشاورزی و غذایی وابستگی خارجی داشته باشد.
وی افزود: برای خودکفایی در بخش کشاورزی و سلامت غذایی از ۲ سال گذشته برنامه های ویژه ای را آغاز کرده ایم و در این راستا از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می کنیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری عنوان کرد: به عنوان مثال باید به کمک شرکت های دانش بنیان به نقطه‌ای برسیم که دیگر نیاز به واردات کود و سم نداشته باشیم.
ستاری در بخش دیگری از صحبت‌های خود بر اهمیت مشارکت بخش خصوصی در پروژه های تحقیقاتی اشاره کرد و گفت: تا زمانی که بخش خصوصی در پروژه های تحقیقاتی سرمایه گذاری نکند نمی‌توانیم به محصول دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه اکنون بخش بزرگی از طرح‌های کلان ملی با کمک بخش خصوصی اجرایی می شود، افزود: ما در دولت تلاش می‌کنیم که ریسک سرمایه گذاری را برای بخش خصوصی کاهش دهیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری تصریح کرد: باید به سمتی پیش برویم که دانشگاه‌ها بتوانند نتیجه تحقیقات خود را بفروشند و به درآمدزایی برسند.
ستاری با تاکید بر اینکه باید ماهیت آموزش ها اصلاح شود، گفت: جوانان کشور باید به سمتی سوق پیدا کنند که خود کارآفرین شوند.
وی تصریح کرد: برای رسیدن به توسعه و پیشرفت باید کشور را از اقتصاد نفتی رها و به سمت اقتصادهای نوع آورد پیش ببریم.
معاون رییس جمهوری گفت: باید محیطی را فراهم کنیم که فرزندانمان از دیگر استانها و خارج از کشور به سرزمین خود بازگردند و در دانشگاه ها تدریس و کارآفرینی کنند.
ستاری با تاکید بر اینکه باید به فکر ایجاد فرهنگ‌ اقتصاد دانش بنیاد باشیم، گفت: توسعه یک امر درون زا است؛ نمی توانیم از تهران برای کرمانشاه توسعه ایجاد کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در رابطه با ساختمان پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: اراده لازم برای تکمیل ساختمان علم و فناوری استان ایجاد شده است و هر کمک مالی برای تجهیز این ساختمان نیاز باشد توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین خواهد شد.
معاون رییس جمهوری تشکیل صندوق پژوهش و فناوری در کرمانشاه را ضروری دانست و اظهار داشت: این آمادگی داریم‌ که عتبار لازم از معاونت در اختیار این صندوق قرار دهیم.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری صبح شنبه وارد کرمانشاه شد،  ابتدا با حضور در شرکت پلیمر در شهرک صنعتی بیستون، در مراسم آغاز به کار پروژه ساخت کاتالیست شرکت کرد و سپس از شرکت های دانش بنیان زیست تولید رازی و شرکت دانش بنیان پژوهان صنعت کرمانشاه بازدید کرد.

دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، بازدید از پروژه برج فناوری پارک علم و فناوری استان، بازدید از از واحدهای تحت حمایت پارک علم و فناوری استان کرمانشاه و حضور در جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید از دیگر برنامه های ستاری در این سفر بود.