تهران - ایرنا - احزاب و جریان‌های سیاسی کویتی با صدور بیانیه‌ای مشترک اظهارات دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در مورد احتمال عادی‌سازی روابط این کشور با رژیم اشغالگر صهیونیستی را به شدت محکوم کردند و خواستار تسریع در تصویب قانون "جرم اعلام کردن عادی‌سازی روابط" شدند.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی " الخلیج اونلاین " جریان های سیاسی کویت روز یکشنبه در بیانیه‌ای افزودند که دولت و مردم کویت بر تاریخی که از پدرشان به یادگار مانده است و موضع گیری‌های محکم آن‌ها در حفظ ارزشها و ثابت قدمی در حمایت از حق مردم عرب و فلسطین که از زمان درگیری اعراب و صهیونیست‌ها آغاز شده است نظارت می‌کنند و در تمام مراحل از سازش با رژیم صهیونیستی خودداری می‌کنند. 

در این بیانیه آمده است که کویت هرگز خون شهدا، عذاب مادران، کودکان، خانواده‌ها، مجروحان و فداکاری نسل‌ها را در طول دهه‌های ظلم و تجاوز صهیونیست‌ها به فلسطین و قدس شریف فراموش نخواهد کرد. 

جریان های سیاسی کویت خاطرنشان کردند که بر اساس ماده یک قانون اساسی،  مردم کویت بخشی از ملت عرب هستند و به موجب قانون ۱۹۶۷  که هنوز هم به قوت خود پابرجاست، کویت  در حالت جنگ دفاعی با گروه‌های صهیونیستی و وفادار به شهدای خود که در جنگ‌های مختلف اعراب با رژیم صهیونیستی جان خود را از دست دادند، می باشد و موضع اخلاقی ایجاب می‌کند که در کنار مظلوم با ظالم قاتل و غاصب زمین و ناموس مقابله کنیم.  

این نیروهای سیاسی در بیانیه خود از مجلس ملی خواستند تا با ارائه طرحی فوری، قانون مجازات سازش با رژیم صهیونیستی را به تصویب برساند تا کویت را از باج خواهی و فشارهایی که در آینده پیش بینی می‌شود، محافظت کند.  

آن‌ها از افراد، گروهها و نیروهای جامعه مدنی کویت خواستند تا برای تصویب این قانون جهت حمایت گسترده مردم از تصمیم رسمی دولت مبنی بر رد این سازش تحقیرآمیز، اقدام موثری انجام دهند.  

 رئیس جمهور آمریکا روز جمعه پیش بینی کرد که کویت و حدود ۷ کشور به جمع کشورهایی که با رژیم صهیونیستی توافق عادی‌سازی امضا کرده‌اند، ملحق شوند. 

وی مدعی شد که با شاهزاده " ناصر صباح الاحمد الصباح " و هیاتی از کویت ملاقات کرده است و آن‌ها برای امضای توافقنامه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی ابراز علاقه کردند به زودی به توافق عادی‌سازی بپیوندند. 

 امارات و بحرین روز سه شنبه گذشته با وساطت آمریکا با رژیم اشغالگر اسرائیل توافق عادی‌سازی روابط امضا کردند.  اقدامی که رهبری فلسطین آن را خیانت تاریخی و زدن خنجر از پشت به فلسطین ارزیابی کردند.