سیدعلی آقازاده روز یکشنبه در کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی افزود: اکنون مسیر قاچاق کالا به شکل کامل بسته نیست و شکافهایی در آن وجود دارد که موجب مفسده است و باید با آن برخورد شود.
وی اظهار داشت: استان مرکزی به غیر از گاز جزو هاب انرژی نفتی مرکز کشور محسوب میشود که مشکلات خاصی در این بخش وجود دارد بنابرابن باید این مشکلات احصاء شود تا با سفر رئیس ستاد ملی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور به استان مورد بررسی قرار گیرد.
استاندار مرکزی گفت: با وجود راهاندازی سامانه ویژه، همچنان مشکل تامین سوخت چاههای کشاورزی و تراکتور در استان مرکزی وجود دارد بنابراین باید در باز طراحی سامانه سوخت، مشکلات کاربران به حداقل برسد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان مرکزی نیز گفت: هفت هزار و ۲۰۰ چاه کشاورزی پروانه دار در استان وجود دارد که از این تعداد پنج هزار و ۲۷۸ حلقه چاه برقی شده اند و یک هزار و ۹۲۳ حلقه چاه دیزلی هستند که سوخت مورد نیاز را از سامانه دریافت میکنند.
عزت الله آمرهای افزود: ۲ هزار و ۶۵۷ حلقه چاه کشاورزی استان فاقد پروانه هستند که سوخت مورد نیاز آنها از کانالهای دیگر مثل سوخت تراکتورها تامین می شود.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی نیز گفت: بارنامه شرکتهای حمل و نقل از اول مهرماه با حذف کاغذ به صورت الکترونیکی ارایه میشود.
علی زندی فر افزود: ۱۳۵ شرکت حمل و نقل فعال در استان مرکزی وجود دارد که هر ماه ۵۰ هزار بارنامه صادر میکنند.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی هم گفت: سال گذشته از گمرکات استان ۴۸۰ هزار تن مشتقات نفتی صادر و ۲۸ هزار نمونه تحویل گمرک استان شد.
اسماعیل حسینی افزود: ۳۵ هزار لیتر مشتقات نفتی امسال در گمرکات استان نگهداری میشود که انبار کافی برای این مهم با شرایط خاص وجود ندارد.
وی اظهار داشت: گمرک استان هرساله تعداد زیادی پرونده به تعزیرات حکومتی ارسال میکند.
یک میلیون ۴۰۰ هزار نفر جمعیت استان مرکزی در ۱۲ شهرستان ساکن هستند.