رضا امیرزاد روز یکشنبه در جمع خبرنگاران پیش بینی کرد: امسال به دلیل بهره گیری از بذر مرغوب و رعایت اصول فنی افزون بر یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات خارج از فصل برداشت می شود.
وی اظهار داشت: ۱۷ نوع از محصولات سبزی و صیفی در استان کشت می شود که شامل، بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی هرمزگان خاطر نشان کرد: شهرستان های بندرعباس، میناب، حاجی آباد، بندرخمیر و پارسیان از مناطق مهم تولید نشاء در استان شناخته شده اند.
امیرزاد بیان داشت: کشت این محصولات در هرمزگان از اواسط شهریورماه آغاز و تا مهرماه ادامه دارد که برداشت آن نیز اواخر آبان ماه تا اردیبهشت ماه سال آینده است.
وی تصریح کرد: محصول برداشت شده علاوه بر مصرف هرمزگان به استان های تهران، فارس، اصفهان و کشورهای عمان، قطر و عراق نیز ارسال می شود.
در حال حاضر وسعت زمینهای کشاورزی هرمزگان ۱۵۶هزارهکتار با تولید سالانه ۲میلیون و ۹۰۰هزارتن محصول باغی و زراعی است.
استان هرمزگان با داشتن پنج قطب مهم کشاورزی در طول سال و تولید انواع محصولات کشاورزی و باغی خارج از فصل، داشتن ظرفیت دروازه های صادراتی، نقش راهبردی در رونق و جهش تولید برعهده دارد.
تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۵
بندرعباس-ایرنا-مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: کشت محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل در ۵۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی این استان آغاز شد.