حسن محمدیاری عصر یکشنبه در گفت و گوی تلفنی از مجلس شورای اسلامی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از همان لحظات آغاز سیل با استاندار، ستاد مدیریت بحران استان و تالش در ارتباط بوده ام و برای رفع مشکلات با مسئولان استانی و محلی در ارتباط هستم.
وی ادامه داد: متاسفانه تعدادی خانه و راه روستایی و پل اصلی شهر تالش بر اثر سیلاب آسیب جدی دیده و عبور و مرور به کندی صورت می گیرد و تلاش می کنم در اولین فرصت از مناطق سیلزده بازدید کنم.
در پی بروز سیل و آبگرفتگی در بخش ها و روستاهای مرکزی، حویق، لیسار، کیجاب و کیشن بن شهرستان تالش، جمعیت هلال احمر گیلان اعلام کرد که امدادگران این جمعیت با توزیع ۳۵ بسته اقلام زیستی شامل چادر، پتو، موکت و اقلام بهداشتی شامل پودر لباسشویی، صابون، ظروف وسایل گرمایی، خوراک پز و روشنایی و اقلام غذایی از جمله برنج، حبوبات، کنسروجات و غیره به آسیب دیده ها امدادرسانی کردند.
بر اساس این گزارش؛ وسایل یاد شده برای ٢٣ خانوار با حدود ۱۷۵ نفر توزیع شده است و کمک رسانی هلال احمر همچنان ادامه دارد.
فرمانداری آستارا نیز اعلام کرد که ۲ تیم راهداری و هلال احمر این شهرستان برای رفع مشکلات ناشی از سیل به شهرستان تالش اعزام شده اند و همچنین گفته می شود افزون بر ۵۰۰ نیروی راهدار در راه های گیلان به منظور رفع مشکلات احتمالی حضور دارند.
بارش ۳۳.۵ میلیمتر باران طی شبانه روز گذشته در تالش سبب طغیان رودخانه ها و سیلاب شده و خسارت هایی به تاسیسات زیربنایی و راه ها وارد و پل عابر پیاده شهر تالش را تخریب کرده است.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.