«علی آقامحمدی» امروز (دوشنبه) مراسم امضای ۱۳ قرارداد ازدیاد برداشت میادین نفتی با دانشگاه ها ادامه داد: پیوند دانشگاه و صنعت را با یک تجربه موفق که همکاری بین هشت دانشگاه و پژوهشگاه نفت در ۹ پروژه بزرگ در ازدیاد برداشت را پشت سرگذاشتیم و اکنون گام دوم همکاری شکل گرفته است.
وی افزود: دانشگاه های ما با سرعت قابل قبول و زیر پوستی از دانشگاه های یک و دو به دانشگاه های سه و چهار در حال انتقال هستند و این گام به زودی برداشته می شود.
آقا محمدی تاکید کرد: با توجه به املاکی که در اطراف دانشگاه تهران، متعلق به این دانشگاه است، اطراف دانشگاه تهران مرکز تولید علم می شود و تهران را به شهر دانشی تبدیل کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه پژوهشگاه سابق نفت نیز باید به یک شهرک پژوهشی تبدیل شود، گفت: در شهر پژوهشی ری نیز به زودی شاهد تغییراتی خواهیم بود.
آقا محمدی ادامه داد: در بازدید از پژوهشگاه نفت، نوع نگاه در مسایل متحول شده و در ری نیز اقدامات زیربنایی آغاز شده است.
وی با بیان اینکه به نظر می آید ارتباط نفت با دانشگاه تنها مربوط به ازدیاد برداشت نیست یادآورشد: باید تحولات علمی تولید را در اینده ببینیم به تدریج به سمت سرعت تحولات و هماهنگی با آن حرکت کنیم.
وی تاکید کرد: ما نمی توانیم ادامه گذشته جهان باشیم بلکه باید وارد مرحله جدید شویم و استفاده از نفت در این مورد بهترین گرینه است.
آقا محمدی با اشاره به اینکه تمام رشتهها در نفت ظرفیت دارد و نمی توانیم آنها را میان رشته ای دنبال کنیم، گفت: نفت زمانی به دلیل خام فروشی و استفاده در بودجه جاری کشور می شد که باید اصلاح شود. و گرنه مهمترین بخش اقتصاد نفت است و بیشترین توجه در اقتصاد مقاومتی به نفت شده است.
وی افزود: تصمیم نفت رسیدن به ظرفیت تولید ۸.۵ میلیون بشکه در روز است و به زودی و در مهرماه با کنسرسیوم هایی متشکل از ۱۷ شرکت اکتشاف و تولید ایرانی که حاصل قراردادهای آی. پی. سی هستند، افزایش ظرفیت یک میلیون بشکه ای تولید نفت ایران امضا می شود.