به گزارش ایرنا ، نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری در این مراسم اظهار داشت: جبهه های جنگ از نگاه ما فقط محل عملیات نظامی نیست، آنجا یک مکتب پرورش انسان های فرهیخته است، بهترین مرکز و مکان تربیت انسان هاست و این انسان های وارسته و والامقام که از آنها که به عنوان پیشکسوت دفاع مقدس یاد می شود در مکتب جبهه های دفاع مقدس تربیت شده اند و خوشحالیم که این مراکز دفاع و نظامی چنین خروجی هایی دارد که مایه آبروی ماشدند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لایینی افزود: به همین جهت آنها را پیشکسوتانی می دانیم که بر خود فرض می دانیم در سالگرد دفاع مقدس و محافلی که به عنوان تجلیل از رزمندگان دفاع مقدس برگزار می شود به عنوان پیشکسوت از آنها یاد کنیم و به وسیله آنها به خود ببالیم و به خانواده های شهدایی که چنین فرزندانی تحویل جامعه دادند افتخار می کنیم به همین شکل باید کاری کنیم که آنها هم از ما خوشحال شوند.
وی ادامه داد: آنها باید بدانند راهشان ابتر نیست و به وسیله زندگانی که در مسیر جهاد و مبارزه و استکبارستیزی اندوه و ترسی ندارند، این راه ادامه می یابد. همان چیزی که در چهره و روحیه آزادگان و رزمندگان آن روز می دیدیم امروز در چهره جوان و نوجوان امروز پس از سه دهه از دفاع مقدس می بینیم که به عنوان مدافع حرم از جان خود می گذرند و شهدا خوشحال می شوند که راهشان ادامه دارد.
محمدی لایینی گفت: همان گونه که از پیشکسوتان این عرصه تجلیل می شود از پسکسوتان این حوزه هم باید تجلیل کرد. چون اگر همان موقعیت تکرار شود همان شجاعت و ولایت مداری را در چهره این نسل جوان و نوجوان مشاهده می کنیم. به خود می بالیم از اینکه سرزمین ایران اسلامی عقیم نیست و از اینکه اگر ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید داده هزاران نفر هستند که اگر لازم بشود راه را ادامه بدهند و همان افتخاراتی که آنها آفریدند بیافرینند.
در این مراسم از جانبازان و پیشکسوتان دفاع مقدس، نیروهای ارتش، سپاه، بسیج، حفاظت و اطلاعات مازندران با حضور فرماندهان نیروی زمینی و سپاه و مسئولان استانی تجلیل شد.