به گزارش ایرنا، علی رشیدی روز دوشنبه در حاشیه تور رسانهای و بازدید از مرکز آموزشی فنی و حرفهای خواهران ایلام اظهار داشت: هیچ فردی بدون داشتن گواهینامه فنی و حرفهای قادر به راهاندازی کارگاههای فنی نیست و شرط راهاندازی کسب و کار داشتن مدرک فنی و حرفهای است.
وی با بیان اینکه ۱۲۰ کارآموز زن در رشتههای مختلف فنی و حرفهای ایلام تحت آموزش قرار دارند، یادآور شد: کارآموزان در ۱۰ رشته میناکاری، نقاشی، قلم زنی، بهداشت، معرق، آشپزی، قلمکاری و مهرکاری روی پارچه و کارگاه چرم فعالیت دارند.
وی افزود: این کلاسها بسته به نوع رشته به مدت یک تا ۲ ماه برگزار میشوند و متوسط حضور کارآموزان ۱۲ نفر است و آموزش رشته نازکدوزی نیز توسط اتباع در ایلام هفته آینده آغاز میشود که هزینه آموزش این رشته ۳۰ میلیون ریال است اما در فنی و حرفهای بصورت رایگان برگزار میشود.
رشیدی یادآور شد: در پایان دوره برای این افراد گواهینامه معتبر صادر میشود و در صورت وارد شدن به بازار کار از تسهیلات ارزان قیمت برخوردار میشوند.
مدیرکل فنی و حرفهای ایلام اضافه کرد: بیش از ۱۰ رشته نیز در بخش مردان وجود دارد و بدلیل اینکه این رشتهها سختتر هستند مدت زمان آموزش آنها نیز برحسب رشته بیشتر است.
رشیدی گفت: رشتههایی نظیر مکانیک خودرو، جوشکاری، برق خودرو، صنایع چوب، برق صنعتی و نقشهبرداری فعال هستند و متقاضیان بسیاری نیز دارد.
وی افزود: این افراد نیز در صورت پایان دورههای آموزشی و دریافت گواهینامه میتوانند وارد بازار کار شوند و از تسهیلات ارزانقیمت استفاده کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام نیز در حاشیه این بازدید گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند ترویج و نهادینه شدن مهارت و کارآفرینی هستیم و رسانهها میتوانند در تحقق این اهداف کمک کنند.
شکراله شیرخانی افزود: برقراری تعامل با خبرنگاران و رسانهها به عنوان ابزارهای اطلاعرسانی میتواند در شناساندن مهارتها و چگونگی استفاده از آنها نقش مهمی ایفا کند.
تور رسانهای اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام به منظور آشنایی خبرنگاران با ظرفیتهای آموزشی مراکز فنی و حرفهای ایلام برگزار شد و از کارگاههای آموزشی بخش زنان بازدید بعمل آمد.