به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، محمد مهدی صدوقی در دیدار با روسای مراکز پزشکی و بیمارستان های تابعه این دانشگاه بحث واگذاری بخش های آموزشی را به عنوان معضلی برشمرد که از گذشته های دور(حدود۲۰ سال پیش) مطرح شد و با فراز و نشیب و شدت و ضعف هایی همراه بوده است.
وی با اشاره به این که گاهی مراکز به دلیل مشکلاتی مجبور به واگذاری برخی بخش ها هستند تاکید کرد: در واگذاری بخش های آموزشی باید دقت ویژه صورت گیرد تا مبادا لطمه و خدشه ای به آموزش وارد شود.
با تاکید بر این که واگذاری بخشهای آموزشی نباید به آموزش خدشه وارد کند، توجه به آموزش تمامی فراگیران همه رشتههای علوم پزشکی را ضروری دانست.
ضرورت توجه به آموزش تمامی رشته های علوم پزشکی
صدوقی با توجه به این که علاوه بر دانشجویان پزشکی، فراگیران سایر دانشکده ها از جمله پرستاری و مامایی، تغذیه، پیراپزشکی، توانبخشی و... نیز برای دریافت آموزش ها و مهارت های لازم در مراکز پزشکی حضور می یابند، بر ضرورت توجه به آموزش فراگیران تمامی رشته های علوم پزشکی در مراکز تاکید کرد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه خواستار همکاری ویژه روسای مراکز با اساتید و دانشجویان تمامی رشته های گروه پزشکی شد تا مبادا آموزش در سایر رشته های وابسته به پزشکی مغفول واقع شود.
وی در دیدار خود با روسای مراکز پزشکی و بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تلاش های آنها در پیشبرد آموزش در دوران شیوع کرونا یادکرد و گفت: مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی تابعه دانشگاه همگام با تلاش برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ از آموزش نیز غافل نشده و پا به پای درمان در عرصه آموزش نیز برای ارتقای علمی و یادگیری فراگیران فعالانه تلاش کردند.
به گفته صدوقی از ابتدای شیوع کرونا اساتید و روسای مراکز نهایت همکاری را برای ادامه روند آموزش داشتند؛ چنان که بخش های رزیدنتی فعالانه به کار خود ادامه داده و بسیاری از دستیاران در درمان بیماران کرونایی بستری در بیمارستان کمک کردند و همچنین انترن ها و استاژرها نیز در مراکز برای تداوم یادگیری و آموزش خود حضور پیدا می کنند.