علی اکبر علیزاده برمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره اهداف عراق و متحدانش برای جنگ با جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی شرایط منطقه را به هم ریخت زیرا پیش از پیروزی انقلاب، جغرافیایی سیاسی عالم به دو بلوک شرق و غرب تقسیم شده بود اما امام خمینی(ره) شعار نه شرقی نه غربی، جمهوری اسلامی را اعلام کردند و یک قدرت جدیدی در منطقه و جهان معرفی شد.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دشمن تصور میکرد انقلاب اسلامی را میتوانند با انحراف یا تحمیل جنگ از بین ببرند، ترورهایی که بعد از انقلاب و در زمان جنگ انجام شد، ناآرامیها در کردستان و دیگر بخشهای کشور و در ادامه تحریمهای اقتصادی و تحریم خرید نفت کشور از جمله مواردی بود که دشمن پیاده سازی کرد.
وی افزود: صدام تصور میکرد با توجه به ضعیف شدن ارتش پس از انقلاب و حمایت آمریکا و متحدانش از او، میتواند بر خاک کشور مسلط شده و آن را تجزیه کند، در آن زمان سپاه پاسداران به مانند یک نوجوان در ابتدای شکلگیری بود و این موضوع توهمات دشمن را تقویت میکرد اما امام خمینی (ره) به گونهای مقابل دشمن ایستاد که دشمن نه تنها در جنگی که فکر میکرد در آن پیروز است، شکست خورد، بلکه تا داخل مرزهای عراق هم پیش رفتیم و آن را وادار به تسلیم کردیم.
ایران با پیروزی در جنگ قدرت خود را در منطقه بسط داد
علیزاده با اشاره به اتحاد قدرتهای شرق و غرب در جنگ علیه ایران بهرغم اختلاف سیاسی و استراتژیک، افزود: در جنگ تحمیلی دشمن از هواپیماهای میگ روسی، میراژ فرانسوی، توپ انگلیسی و هواپیمای آواکس آمریکایی استفاده میکرد که این نشان از اتحاد همه قدرتهای دنیا برای تسلیم کردن جمهوری اسلامی ایران دارد، اما جمهوری اسلامی ایران با پیروزی در جنگ تحمیلی، مقابل ابرقدرتهای جهان قدرت خود را در منطقه بسط داد و پس از آن کارشناسان خارجی تحلیل کردند که قدرت سومی در جهان ظهور کرده است که ما با این قدرت به نام ایران خواهیم جنگید.
جنگ تحمیلی، ایران اسلامی را تبدیل به جبهه مقاومت کرد
علیزاده با تاکید بر اینکه این روند جنگ افروزی علیه ایران پس از قطعنامه ۵۹۸ هم ادامه داشت، گفت: به رغم فشارهایی که شرق و غرب بعد از جنگ علیه ایران اعمال کردند، سرانجام شوروی از بین رفت و آمریکا درگیر مسائل داخلی خود شد تا جمهوری اسلامی به جبهه مقاومت تبدیل شد. زیرا زمانی بود که ما برای دفاع از مرزهای کشور میجنگیدم ولی امروز دامنه جبهه مقاومت به سواحل مدیترانه و بلندیهای جولان و سرزمینهای یمن و افغانستان و سایر کشورها کشیده شده است.
فرمانده پیشین سپاه سمنان درباره نقش امام خمینی(ره) در جنگ هشت ساله، تصریح کرد: ایران در تمام جنگهایی که در ۲۰۰ سال گذشته با دشمن داشته، یا شکست خورده یا بخشی از خاک کشور را به دشمن داده است. به عنوان مثال در جنگ ایران و روسیه و عهدنامه ترکمنچای و گلستان بخشی از ایران جدا شد، انگلیسیها نیز با تصرف شیراز و بوشهر و تحمیل عهدنامه پاریس، بخشی از افغانستان را از کشور جدا کردند.
وی ادامه داد: صدام زمانی که انقلاب ایران رخ داده بود با ۱۲ لشکر سازماندهی شده با حمایت شرق و غرب به کشور حمله میکند، ولی امام خمینی(ره) این تهدید را به فرصت تبدیل کرده تا در نهایت سبب قدرت گرفتن جمهوری اسلامی و آشفته شدن خواب دشمنان شود.
هر غلطی از جانب آمریکا با پاسخ کوبنده ایران روبرو میشود
علیزاده با تاکید بر اینکه امام خمینی (ره) روحیه خودباوری و «ما میتوانیم» را در مردم تقویت کرد، گفت: امنیتی که امروز در مرزها و منطقه خلیج فارس داریم به دلیل همان ضربهای است که رزمندگان در جنگ هشت ساله به دشمن وارد کردند، امروز آمریکاییها فهمیدند که اگر بخواهند علیه امنیت ایران غلطی کنند، آنچنان پاسخ کوبندهای دریافت میکنند که نظیر آن تکرار نشده است.
فرمانده تیپ سپاه بانه در سال ۶۷، در پاسخ به این سوال که برای جاری کردن فرهنگ هشت سال دفاع مقدس در کشور چه باید کرد، گفت: دفاع مقدس دو پایه اساسی چون اسلام و مردمی بودن را داشت که امام خمینی (ره) به آن تاکید داشتند تا مانند پیروزی در انقلاب، در جنگ هم مردم بتوانند به پیروزی برسند.
فقط با اتکا به خداوند و وحدت نیروی مردمی میتوان درتهاجم کنونی پیروز شد
علیزاده با اشاره به وحدت تمام اقشار جامعه در جبهه و پشت جبهه افزود: در این وحدت زنان، کودکان و پیران و نوجوانان در پشت جبهه هر کدام به نحوی رزمندگان اسلام را در خط مقدم یاری میدادند و وحدت را تفسیر کرده تا سبب بروز استعدادها شوند، بنابراین اکنون در جامعه فعلی نیز اگر مردم تولید را با توکل به خدا و جهاد در راه او به انجام برسانند، به پیروزی خواهیم رسید.
فرمانده پیشن سپاه استان مرکزی ادامه داد: باید به این یقین برسیم که کاری از دست بیگانگان برای ما بر نمیآید و اگر این دو عنصر یعنی اتکا به خداوند و نیروی مردمی را در کارهای خود شریک کنیم، موفق خواهیم شد.
وی با اشاره به جنگ اقتصادی دشمن علیه ایران، افزود: به عنوان نمونه در مبارزه کشور با کرونا وقتی ملت با تکیه بر خدا و خودباوری موفق به تولید ماسک، مواد ضد عفونی کننده و سایر اقلام بهداشتی و بیمارستانی و تجهیزات پزشکی شد، بازتعریف همان توکل و خودباوری است.
در جنگ اقتصادی با دشمن، به نیرو و توان داخلی متکی نشدیم
علیزاده ادامه داد: انقلاب اسلامی به مانند همان دانش آموزی است که از دوره ابتدایی پله پله بالاتر رفت و امتحانات سختی را از سر گذراند، به عبارتی به رغم پیروزی جمهوری اسلامی در جنگ تحمیلی، آزمونهای سختتری در فشار اقتصادی و تهاجم فرهنگی از جانب غرب به کشور تحمیل شد که پیروزی در آنها نیازمند همان اتحادی است که پیش از این گفتم.
بستن قرارداد با آمریکا عین دیوانگی است
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تجربه نشان داد که تلاش برای جلب رضایت ایالات متحده و بستن قرارداد با آمریکا عین دیوانگی است، تصریح کرد: کشور از ثروت عظیمی به نام دفاع مقدس برخوردار است و در هر جا طبق همان فرمول توکل به خدا و تلاش مردم عمل کرده، توانسته «ما میتوانیم» را عملیاتی کند. نمونه آن رسیدن به کشورهای برتر در تکنولوژی سلولهای بنیادی، نانو تکنولوژی، زیست فناوری، سایبر، ساخت دارو، صنایع پزشکی، صنایع دفاعی و موشکی و...است.
چرا کشوری که موشک میسازد از ساخت موتور پراید عاجز است
علیزاده با بیان اینکه چرا جمهوری اسلامی که توانایی ساخت موشک با برد بیش از ۲ هزار کیلومتر را دارد، از ساخت موتور پراید عاجز است، افزود: موشکهای ۲ هزار کیلومتر جمهوری اسلامی نقطه زن و فقط با اختلاف یک متر به هدف برخورد میکنند، حال دلیل اینکه چنین کشوری چرا توانایی ساخت موتور خودرو را ندارد، به دلیل همان عدم وجود توکل خدا در آن تکنولوژی و غیر مردمی بودن آن است.
علیزاده خاطرنشان کرد: شهدایی چون علی صیاد شیرازی و عباس بابایی به نیرو و تخصص مردمی کشور تکیه کردند، در شرایط حال سبب تحول در همه بخشهای کشور خواهد شد.