به گزارش روز سه شنبه ایرنا از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، زهرا جواهریان با بیان اینکه انتصاب مدیران زن در همه سطوح از ۱۲.۷ درصد در سال ۹۶ به ۲۲.۶ درصد در سال ۹۹ افزایش یافته، اظهار داشت: بر این اساس ۸۴۸۸ زن مدیر به عرصه مدیریت اضافه شده که یک درصد در پست عالی، ۱۵ درصد در پست میانی و ۸۴ درصد در پست پایه بوده است.
وی افزود: تعداد مدیران زن از ۱۱ هزار و ۱۰۹ نفر در سال ۹۶ به ۱۹ هزار و ۵۹۷ در سال ۹۹ رسیده که در مجموع رشد ۷۶.۴ درصدی انتصاب مدیران زن در سه سال اخیر را نشان می دهد.
به گفته معاون برنامه ریزی و هماهنگی، درصد مدیران زن در سطح عالی از ۱.۶ در سال ۹۶ به ۷.۸ در سال ۹۹، در سطح میانی از ۸.۱ به ۱۴.۳ و در سطح پایه از ۱۴.۵ به ۲۵.۴ رسیده است.
جواهریان ه تصریح کرد: تعداد مدیران زن در استانداری ها از ۸.۳ درصد در سال ۹۶ به ۱۵.۹ درصد در سال ۹۹ افزایش یافته که از ۲۹۲ مدیر زن به ۵۵۴ رسیده و رشد ۸۹.۷ درصدی انتصاب مدیران زن در استانداری، فرمانداری و بخشداری ها در سه سال اخیر را نشان می دهد. قابل توجه اینکه ۱۶ مدیر زن در پست عالی به عنوان معاون استاندار منصوب شده اند.
از جمله مصادیق این اقدام در دولت دوازدهم، فاطمه دادگر نخستین مدیرکل ستادی زن در وزارت اقتصاد و دارایی، حمیرا ریگی اولین سفیر زن اهل سنت ایران در کشور برونئی، اکرم فداکار معاون استاندار یزد، پروانه سهرابی نخستین مدیر فرودگاهی زن در آبادان و هاجر عبدی اولین مدیر زن در صنعت برق کشور و مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان بوده است.