عزت اله اکبرزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این افراد دانش آموخته رشته های مختلف کشاورزی نظیر مراتع، جنگل، زراعت، منابع طبیعی، جنگلداری و شیلات هستند که بیش از ۲۵ درصد آنها مدارک دکترا دارند.
وی افزود: این ظرفیت از نظر نیروی انسانی توانمند و تحصیل کرده است که نیازمند توجه و آموزش مستمر هستند تا با فراگیری مهارت های تخصصی بتوان از توان آنها در راستای توسعه زیربخش های کشاورزی و منابع طبیعی بهره گرفت.
وی تاکید کرد: بدون شک توجه به مهارت آموزی این افراد و ساماندهی آنها در قالب تعاونی های مختلف می تواند بستر ساز توسعه کشاورزی استان باشد.
اکبرزاده از نبود مکان مشخص سازمان نظام مهندسی و همچنین مکانی برای ارایه آموزش های تخصصی به این افراد گلایه کرد و گفت: پیگیر اختصاص یک مکان مناسب برای استقرار سازمان نظام مهندسی کشاورزی هستیم و بارها از طریق جهادکشاورزی این مساله را پیگیری کرده ایم.
وی اظهار داشت: بدون شک ساماندهی و توجه به جایگاه این افراد دانش آموخته و انجام طرح های مطالعاتی در زیربخش های کشاورزی و حضور آنان نقش اثرگذاری در افزایش بهره وری و همچنین ارتقا جایگاه کشاورزی استان دارد.
وی تاکید کرد: امروزه باید به دنبال استفاده از مهارت و توان علمی در کنار تجربه سنتی باشیم تا بتوانیم به افزایش بهره وری کمک کنیم و با توسعه مکانیزاسیون در راستای افزایش تولیدات کشاورزی و دامی استان اثرگذار باشیم.
اکبرزاده گفت: نیازمند توجه، اختصاص تسهیلات و اعتبار مناسب برای عملی شدن طرح ها و برنامه های سازمان نظام مهندسی هستیم تا بتوانیم از این ظرفیت بالقوه دانش آموختگان کشاورزی استان استفاده کنیم.
به گزارش ایرنا، اکنون میزان سطح اراضی آبی استان ۱۰۵ هکتار و اراضی دیم ۳۰۰ هزار هکتار است و بیش از سه میلیون راس دام سبک و سنگین و شش هزار هکتار باغ در استان وجود دارد.