به گزارش ایرنا، در این مراسم همچنین «مهین فرهادیزاد» رییس کمیسیون ورزش و زنان کمیته المپیک و معاون توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و «سعید فایقی» معاون پیشین سازمان تربیت بدنی نیز حضور داشتند.
«سیدرضا صالحیامیری» در این مراسم گفت: باید قدردان همه کسانی باشیم که برای ورزش کشور زحمت کشیدند. مدیران زن ورزشی ما و دستگاه ورزش یک وظیفه دارند و آن هم ورزش قهرمانی کشور است.
رییس کمیته ملی المپیک افزود: دو و میدانی نگین ورزش قهرمانی ایران بوده و یکی از امیدهای کسب مدال در بازیهای آسیایی و المپیک است. اگر به این رشته بیشتر توجه شود، شاهد تغییرات زیادی در رویدادهای جهانی خواهیم بود.
وی تصریح کرد: سند توسعه ورزش زنان ایران برای نخستین بار در حال تدوین است و هدف آن سرمایهگذاری مبنایی در این حوزه است. باید حضور زنان پررنگ شود و آن موقع است که دیگر نیاز به تبلیغات نیست. دختران هر زمان وارد صحنه شدند، نشان دادند که لیاقت رفتن روی سکوی قهرمانی را دارند.
صالحیامیری یادآور شد: به لحاظ کمی و کیفی حضور زنان را باید پررنگ کنیم و اگر زنان ایران در رویدادهای مهم ورزشی مثل مردان باشند، جهانیان متوجه خواهند شد زنان ایران موفق و توانمند هستند.
وی گفت: زنان ایران انگیزه بالایی دارند تا بتوانند به اهداف متعالی برسند و همه باید باور داشته باشیم که زنان مایه اعتبار هستند و اگر دختر ایران زمین، سکویی کسب میکند از ۲ جنبه افتخارآفرینی و توانمندی مورد توجه هستند.
صالحی امیری تصریح کرد: هدف ما در ۲ رویداد بعدی المپیک و سه رویداد بعدی آسیایی توازن دختران و پسران است که میتوانیم مدعی گرفتن جایگاه باشیم. میتوانیم در میادین جهانی موفق باشیم که این امر مستلزم هدفگذاری، سرمایهگذاری و آموزش مستمر است. باید از ورزشکاران و کادر فنی و مسوولان فدراسیون تقدیر کنیم و همه فدراسیونها باید طبق سیاست ستاد عالی بازیها عمل کنند. ۷۵ درصد بودجه را تخصیص دادیم و کمکهای ویژهای را برای توسعه دوومیدانی تخصیص خواهیم داد و شما نباید نگران امکانات و تجهیزات و ابزارتان باشید. کمیته ملی المپیک و مسوولان وزارت ورزش از رشتههای پرمدال مانند دوومیدانی، باید زنان را باور کنیم که میتوانند توانمند باشند.
رییس کمیته ملی المپیک گفت: با معرفی یک دختر موفق ایجاد انگیزه برای دختران کشور میکنید. آنچه امروز حاوی این پیام مهم بود که دختران سرزمین بدانند که فرزندان این سرزمین توانمند هستند و خواهند درخشید. امروز تقدیر از دو و میدانی کاران نمادین است در این رشته قهرمانان و پیشکسوتان زیادی هستند که باید از آنها تقدیر کنیم. امروز به رسم یادبود هدیهای ناچیز میدهیم اما پیام ما حمایت از شماست و قدردان زحمات شما هستیم.
سرپرست فدراسیون دوومیدانی نیز گفت: دوومیدانی با ۲۴ ماده، یکی از رشتههای سخت است و یک ورزشکار برای مطرح شدن در بازیهای آسیایی و المپیک باید ۶ تا ۱۰ سال تمرین داشته باشد.
«مهدی مبینی» خاطر نشان کرد: در شرایط کرونا، برگزاری مسابقات نیز تعطیل و یا به تعویق افتاد اما بعد از ۱۰ سال برای نخستین بار لیگ جوانان را برگزار کردیم. در رقابتهای جایزه بزرگ چهار رکورد ملی توسط دختران جابجا شد.
وی ادامه داد: «ریحانه مبینی» بعد از ۴۵ سال رکورد ماده پرش با طول مرحومه «توران شادپور» را شکست و «مهسا میرزاطبیبی» برای نخستین مرتبه در ماده پرش با نیزه از ارتفاع چهار متر عبور کرد.
مبینی ادامه داد: «ریحانه آرانی» هم رکورد «زهرا عرب رستمی» را دو بار در پرتاپ چکش شکست و نخستین ورزشکار دختر مدالآور ایرانی در رقابتهای قهرمانی آسیا تاریخساز شد. عربرستمی در رده سنی نوجوان و جوانان هم رکورد ملی پرتاپ چکش را ارتقا داد. در ورزش زنان جای پیشرفت داریم و در این بخش باید سرمایهگذاری بیشتری کنیم.