رهدار براتی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این طرح مصوبه شورای راهبردی نهضت سوادآموزی است، افزود: این طرح به منظور فراهم شدن آموزشهای سوادآموزان و توانمندسازی آنها در زمینه مهارتهای زندگی اجتماعی و حقوق شهروندی و حرفهای در قالب گامهای اجرای بسته،در مراکز یادگیری طراحی شده است.
وی اظهار داشت:هماکنون ۲۴ مرکز یادگیری محلی در استان زیر نظر نهضت سوادآموزی فعالیت دارند که از این تعداد هفت مرکز به عنوان مجری این طرح انتخاب شدند.
به گفته وی،برای اجرای این طرح استفاده از ظرفیت و مشارکت همه دستگاههای به خصوص فنی و حرفهای، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و رسانهها ضروری است که برای استفاده از ظرفیت این دستگاههای متولی تفاهمنامههای همکاری منعقد خواهد شد.
براتی افزود: این مراکز در شهرستانهای اردل، لردگان، کوهرنگ و شهرکرد و بخش لاران به عنوان مجری طرح انتخاب شدند.
وی با اشاره به اینکه مهارتهای زندگی پیش از این نیز در این مراکز آموزش داده میشد، افزود: توسعه بیشتر این آموزشها از اهداف اجرایی این بسته است که در قالب تفاهمنامه با این سازمانها برای تامین استاد کار و همچنین تامین بازار فروش در صورت امکان انجام میشود.
به گفته وی، در سالتحصیلی جدید چهار هزار و ۸۰۰ نفر در استان زیرپوشش دورههای سوادآموزی قرار میگیرند که با توجه به شیوع ویروس کرونا آموزشها به صورت ترکیبی حضوری و غیرحضوری با اولویت خودآموز و فرد به فرد و گروهی ارائه میشود.
به گزارش ایرنا، بر اساس سرشماری سال ۹۵ درصد باسوادی گروه هدف ۱۰ تا ۴۹ سال استان چهارمحال و بختیاری ۹۴ درصد است.