قم- ایرنا- مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان قم با بیان اینکه بر اساس خوداظهاری ۴۰ دستگاه اجرایی در قم هم اکنون ۴۷۸ خدمت به صورت الکترونیکی توسط این سازمان ها ارائه می شود که این روند در حال افزایش است تاکید کرد: صحت سنجی از این خدمات در دستور کار کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان قرار دارد.

سیدرضاموسوی روز  پنجشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اهمیت تحقق دولت الکترونیک افزود: توسعه دولت الکترونیک و استفاده از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات به منظور دسترسی آسان مردم به خدمات دولتی و کسب‌وکارها در استان است.

وی گفت: با توجه به اهمیت توسعه دولت الکترونیک و ضرورت الکترونیکی شدن خدمات دستگاه های اجرایی، روند فعالیت دستگاه‌های استان در این راستا مورد ارزیابی در دستور کار قرار گرفته است که در این راستا آمار خدمات الکترونیک ارایه شده توسط دستگاه‌های اجرایی توسط کارگروه توسعه دولت الکترونیک قم در حال صحت سنجی هستند.

وی با تاکید بر اینکه شاخص توسعه‌ دولت الکترونیک در استان  رو به افزایش است اظهار داشت: کاهش هزینه‌های دولت، صرفه‌جویی در وقت و انرژی، کاهش فساد اداری و افزایش سطح آگاهی مردم، ایجاد اشتغال توسط بخش خصوصی، اجرای عدالت اجتماعی با استفاده از شفافیت و دسترسی به اطلاعات و همچنین کاهش شکاف دیجیتال از جمله مزیت های تحقق دولت الکترونیک است.

موسوی ادامه داد: گسترش عدالت اجتماعی و اقتصادی در بین بخش‌های دورافتاده، بهبود شرایط اقتصادی، کاهش شکاف دیجیتال بین بخش‌های روستایی و شهری  وفراهم کردن فرصت‌های اقتصادی برای جوامع محروم از دیگر مزیت های تحقق دولت الکترونیک است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم با بیان اینکه کرونا اهمیت تحقق دولت الکترونیک و ارائه خدمات به صورت غیرحضوری را به همه گوشزد کرد، افزود: ارزیابی های انجام شده نشان می‌دهد که اکثر دستگاه‌های اجرایی استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند.

بر اساس آمار منتشر شده، میزان خدمات الکترونیکی ارائه شده توسط دستگاه‌های اجرایی قم در مدت چهار ماه از ابتدای شیوع کرونا در اسفندماه ۹۸ تا پایان خرداد ماه ۹۹، ۲۵ درصد رشد داشته است.