تهران- ایرنا- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران گفت: نرخ تورم نقطه‌ای استان تهران طی شهریور ماه به ۳۷.۴ درصد رسید که نشان‌دهنده درصد تغییر قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل است.

مسعود شفیعی روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: خانوارهای استان تهران به طور میانگین ۳۷.۴ درصد بیشتر از شهریور سال ۹۸ برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کردند و نرخ تورم نقطه‌ای کل کشور در شهریور ماه ۱۳۹۹ عدد ۳۴.۴ درصد اعلام شد.
وی با بیان اینکه نرخ تورم نقطه‌ای استان تهران در شهریور ماه ۱۳۹۹ در مقایسه با ماه قبل ۲.۹ واحد درصد افزایش یافت، بیان کرد: نرخ تور نقطه‌ای گروه عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها  و دخانیات» با افزایش ۵.۳ واحد درصدی به ۲۹.۵ درصد و گروه «کالاهای غیرخوراکی و خدمات» با افزایش ۲.۱ واحد درصدی به ۳۹.۸ درصد رسید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران در ادامه به نرخ تورم نقطه‌ای خانوارهای شهری و روستایی استان تهران اشاره کرد و توضیح داد: نرخ تورم نقطه‌ای برای خانوارهای شهری استان تهران ۳۷.۵ درصد است که نسبت به ماه قبل ۲.۹ واحد درصد افزایش داشت؛ همچنین این نرخ برای خانوارهای روستایی ۳۴.۸ درصد بوده که نسبت به ماه قبل ۳.۳ واحد درصد افزایش یافت.
«شفیعی» با اشاره به افزایش ۳.۳ درصدی نرخ تورم ماهانه استان طی شهریور سال جاری، اضافه کرد:  این نرخ در مقایسه با ماه قبل ۰.۱ درصد افزایش داشت. 
وی افزود: منظور از نرخ تورم ماهانه درصد تغییر عدد شاخص قیمت نسبت به ماه قبل است و تورم ماهانه برای گروه‌های عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات» و «کالاهای غیرخوراکی و خدمات» به ترتیب ۲.۸ درصد و ۳.۴ درصد بوده است.
به گفته «شفیعی» نرخ تورم ماهانه برای خانوارهای شهری ۳.۳ درصد بوده که نسبت به ماه قبل یک درصد افزایش داشت؛ همچنین این نرخ برای خانوارهای روستایی ۳.۱ درصد بود که نسبت به ماه قبل ۱.۲ واحد درصد افزایش را نشان می‌دهد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران درباره نرخ تورم سالانه شهریور ماه سال جاری، اظهار کرد:  این نرخ برای خانوارهای استان تهران به ۲۹ درصد رسید که نسبت  به همین اطلاع در ماه قبل،  ۰.۴ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد. 
وی ادامه داد: منظور از نرخ تورم سالانه، درصد تغییر میانگین اعداد شاخص قیمت در یک سال منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه قبل از آن است.
شفیعی افزود: نرخ تورم سالانه برای خانوارهای شهری ۲۹ درصد با افزایش چهار واحد درصد نسبت به ماه قبل و برای خانوارهای روستایی ۲۹ درصد بود که نسبت به ماه قبل تغییری نداشت.
وی در ادامه به تغییرات قیمت در گروه عمده خوراکی‌ها اشاره و اظهار کرد: در گروه عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات» بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گروه «ماهی و صدف‌داران»، گروه «شیر، پنیر و تخم‌مرغ» و گروه «روغن‌ها و چربی‌ها» است. 
شفیعی اضافه کرد: گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات»، گروه «حمل ونقل» (قیمت انواع خودرو)، گروه «هتل و رستوران» و گروه «آموزش» بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشت.