«یدالله صادقی» روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا به بخشی از این موفقیتها اشاره کرد و افزود: صنعت استان در بخش صدور جواز تاسیس نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش ۶۰ درصدی مواجه است.
وی ادامه داد: در این شرایط ویژه با درخواستهای متعدد صنعتگران برای افزایش ظرفیت تولید، نوسازی و بازسازی واحدهای خود را دارند تا تولید و اشتغال افزایش یابد.
کاهش نرخ بیکاری موید جهش تولید
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران بیان کرد: به دنبال این اقدامات و مشارکت استانداری و سایر دستگاههای اجرایی، شاهد کاهش نرخ بیکاری هستیم که در نوع خود بینظیر است.
«صادقی» با تاکید بر اینکه صنعتگران خود را با این شرایط سخت عادت دادهاند، یادآور شد: تلاش داریم تا فضای کسب و کار را در این شرایط تسهیل کنیم و به همت تلاشگران عرصه صنعت در این مسیر موفق عمل کردهایم.
وی همچنین در خصوص مصوبه ممنوعیت احداث واحد جدید تا شعاع ۱۲۰ کیلومتری پایتخت نیز بیان کرد: وسعت استان تهران نسبت به جمعیت آن کوچک است و سازمانهای متولی با این مصوبه تلاش میکنند تا زندگی را برای مردم استان سختتر نشود.
محدودیتهای ناشی از مصوبه ممنوعیت احداث واحد جدید تا شعاع ۱۲۰ کیلومتری پایتخت جبران میشود
صادقی تاکید کرد: برای جبران محدودیتهای ناشی از این مصوبه قرار شد واحدهای تولیدی با حداکثر ظرفیت کار کند و همچنین از طریق امضای یک تفاهمنامه با سازمان محیط زیست، مشکل مجوز تاسیس برخی واحدهای تولیدی نیز مرتفع میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در ۲۳ تیر سال جاری و بر اساس گزارش مرکز آمار ایران اعلام کرد که «نرخ بیکاری در بهار امسال در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ١.٤ درصد کاهش به ٨.٨ درصد رسید».
استاندار تهران نیز در ۳۱ شهریور امسال اضافه کرد که با تمام سختیهای ناشی از شرایط کرونا، طی ماههای گذشته صنعت استان دچار خاموشی نشد و علاوه بر حفظ اشتغال موجود، موفق به کاهش نرخ بیکاری شدهایم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران نیز در روز نخست شهریورماه جاری اظهار داشت که «سرمایهگذاری در قالب طرحهای صنعتی واگذار شده در شهرکهای استان طی چهار ماهه اول سال گذشته ۵۴ فقره بوده و این عدد در مدت مشابه امسال به ۲۷۲ فقره رسیده که افزایش پنج برابری را نشان میدهد».
اکنون ۸۰ هزار واحد تولیدی، ۱۷ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و ۶۰ هزار واحد خدمات فنی در سطح استان تهران وجود دارد.