عیسی فرهادی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: باید استان تهران را در بررسی اقدامات دولت در یک بسته لحاظ کرد چون هر اتفاق توسعهای که در شهرستانها رخ میدهد، تاثیر خود را به طور مستقیم در تهران می گذارد چون بخشی از فشار خدمات دهی پایتخت را کاهش می دهد.
وی یادآورشد: هم اکنون در تهران و شهرستانهای اطراف چندین کار در بخشهای خدماتی، آموزشی، درمانی و حمل و نقل در دست انجام است.
یکسان سازی کیفیت آب تهران با اجرای رینگ آبرسانی
فرهادی یکی از این اقدامات دولت را توزیع آب با کیفیت یکسان در سطح مناطق ۲۲ گانه پایتخت برشمرد و اظهارداشت: تاکنون کیفیت آبی که در سطح مناطق مختلف توزیع می شد، متفاوت بود و در حالی که کیفیت آب یکی از مناطق فراتر از استانداردها قرار داشت، این شاخص در مناطق دیگر، در حد قرمز و بسیار ضعیف بود.
وی به اجرای طرح آبرسانی قمر بنی هاشم اشاره و اضافه کرد: با اجرای رینگ آبرسانی قمر بنی هاشم در دورتا دور پایتخت، آب تمامی منابع وارد آن و به این ترتیب با کیفیت یکسان در سطح تهران توزیع می شود.
فرماندار تهران با بیان اینکه عمده اقدامات اجرایی این رینگ انجام شده است، از بهره برداری آن تا پایان کار دولت تدبیر و امید خبر داد.
وی به قرارداد میان شرکت آبفا با شهرداری پایتخت اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس این قرارداد، آب فاضلاب به عنوان مکمل برای استفاده در فضای سبز تهران مورد بهره برداری قرار می گیرد و به این طریق فشار وارده به منابع آب زیر زمینی کاهش می یابد.
احداث و تکمیل سه بیمارستان هزار تختخوابی
فرهادی به احداث سه بیمارستان یک هزار تختخوابی در مناطق مختلف تهران اشاره کرد و ادامه داد: یکی از این بیمارستان ها در شمالغربی، دیگری در جنوب و سومی نیز در شرق پایتخت احداث می شود.
این مقام مسئول اعلام کرد: بیمارستان شریعتی به عنوان یکی از مراکز درمانی سه گانه، در انتهای منطق ۲۲ تهران، هم اکنون در مرحله نازک کاری است و تا پایان دولت وارد مدار بهره برداری می شود.
به گفته وی، عملیات اجرایی ۲ بیمارستان دیگر در مرحله اختصاص زمین یکی در نزدیکی حرم امام خمینی(ره) و دیگری در جوار پارک یاس است.
عدالت خدمات درمانی در مناطق 22 گانه
وی تاکید کرد: احداث این سه بیمارستان در بحث عدالت در ارائه خدمات درمانی در تهران است و با ارائه تخصصهای لازم، بخش قابل توجهی از کسری سرانه تخت بیمارستانی دولتی پایتخت جبران می شود.
فرهادی بیان کرد: تهران ۱۶۳ بیمارستان دارد که بخش اعظم متعلق به بخش خصوصی است و باید یادآورشد که سرانه درمانی تامین اجتماعی نیز در آن رعایت نشده است.
فرماندار تهران گفت: از سوی دیگر، در صورت نبود بیمارستانهای بخش خصوصی، سرانه تخت بیمارستانی دولتی پایتخت بسیار پایین است و نیاز به توجه جدی دارد که به نظر می رسد با احداث این سه بیمارستان هزار تختخوابی تا پنج سال آتی قسمتی از این کمبود جبران شود.
راه اندازی خطوط جدید مترو
وی راه اندازی خط هفت مترو را یکی از اقدامات بزرگ دولت در حوزه حمل و نقل پایتخت برشمرد و افزود: با اضافه شدن ایستگاه های اسلامشهر و پردیس به خطوط ریلی مترو، بخشی از حجم تردد خودروها به پایتخت کاهش می یابد.
به گفته وی کیفیت قطارهای تهران کرج نیز بهبود یافته و ایستگاه هشتگرد در این مسیر به بهره برداری رسیده است.
فرهادی ابراز امیدواری کرد که ایستگاه قطار بین شهری پاکدشت، قدس و ورامین نیز به زودی احداث شود تا به این طریق شهروندان این مناطق نیز بتوانند به خط ریلی متصل شوند.
تلاش برای ارتقای سرانه آموزشی و ورزشی تهران که در آخرین رتبه کشوری است
این مقام مسئول تهران را دارای آخرین رتبه کشوری در سرانه آموزشی و ورزشی خواند و یادآورشد: دولت تدبیر و امید توجه به مناطق محروم را در حوزههای مختلف در دستور کار قرار داد اما در تهران با وجود ورود خیران و اقدامات دولت، همچنان سرانه ورزشی و آموزشی غیر قابل قبول است.
وی متوسط سرانه آموزشی در کشور را ۲۴ نفر
برای هر کلاس و برای تهران را ۳۲ نفر برشمرد.
شهر تهران بیش از هشت میلیون نفر جمعیت دارد و به علت حضور وزارتخانهها و ارگانهای مرکزی کشور در آن، شاهد حضور و تردد بسیاری از افراد از نقاط مختلف برای دریافت خدمات است.