به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سید کمال الدین میرجعفریان در ارتباط زنده با شبکه استانی خاوران اظهار داشت: عملیات اجرایی ایجاد زیرساختها در منطقه گردشگری بند دره بیرجند از سال گذشته و با دستور استاندار وارد فاز اجرایی شد و با اهتمام دستگاههای اجرایی تاکنون پیشرفت خوبی داشته است.
وی تصریح کرد: این طرح با تقسیم کار مناسب بین دستگاههای اجرایی مربوطه آغاز شد تا با تکمیل زیرساختهای لازم، شرایط برای سرمایهگذاری بخش خصوصی در این مجموعه تفرجگاهی فراهم شود.
معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: تعریض راه ورودی، توسعه فضای موجود، ایمنسازی مسیر کمربندی، تأمین روشنایی و آب، احداث سکو برای ایجاد زیرساختهای گردشگری، نصب آلاچیق و ایجاد فضای سبز از جمله اقداماتی است که در این مجموعه صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: این طرح به گونهای بارگذاری شده که جای توسعه در زمینه پروژههای تکمیلی را در سنوات آتی دارد.
میرجعفریان، طرح تفرجگاهی بند دره را از پروژههای اثربخش در خراسان جنوبی خواند و گفت: اگرچه این پروژه در بیرجند اجرا میشود اما اثرات مطلوب آن، عاید تمام استان خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش از اقدامات استان در زمینه اجرای طرح مسکن محرومان گفت و افزود: بعد از تجربه موفق استان در اجرای پروژه ۱۰ هزار واحد مسکن روستایی، همزمان با سفر رییس سازمان برنامه و بودجه کشور به خراسان جنوبی در خرداد امسال، تفاهمنامه احداث ۶ هزار واحد مسکن شهری نیز منعقد شد.
به گفته وی ۹۰ درصد پروژه ۱۰ هزار واحد مسکن روستایی تحویل شده و مابقی در حال تکمیل و آماده بهرهبرداری است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: ۶ هزار واحد مسکن شهری به افراد فاقد مسکن، بد مسکنها و ساکنان بافتهای فرسوده و حاشیه شهرها اختصاص دارد که افراد متقاضی واجد شرایط باید هرچه سریعتر به بنیاد مسکن مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی این پروژه در هفته دولت امسال و در شهرستان زیرکوه آغاز شد.
میرجعفریان گفت: علاوه بر این ۶ هزار واحد، احداث هزار و ۷۰۰ واحد مسکن ایثارگران نیز در برنامه کاری استان قرار دارد.
وی افزود: مقدمات کار برای اجرای این پروژه هم چیده شده است و ۲۶۰ نفر هم تاکنون نسبت به تشکیل پرونده و اعلام تقاضای خود، اقدام کردهاند.
معاون استاندار خراسان جنوبی درخصوص اقدامات استان در مناطق سیلزده گفت: در جریان بارشهای رگباری اوایل شهریورماه امسال، آسیبهایی به پنج شهرستان استان وارد شد ولی حجم خسارتها در شهرستانهای بیرجند، سربیشه و خوسف بیشتر بود.
وی با تاکید بر اینکه اکیپهای امدادی از همان ساعتهای اولیه در مناطق سیلزده مستقر شدند تصریح کرد: عمده خسارتهای وارده به زیرساختهای تأسیسات آب، برق و گاز در همان ۴۸ ساعت اولیه رفع شد اما جبران آسیبهای وارده به قنوات و مزارع کشاورزی برعهده جهاد کشاورزی و در حال اجرا است.
وی اظهار داشت: بهرهمندی افراد از تسهیلات حمایتی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بیمه رایگان واحدهای مسکونی از دیگر برنامههای در دست اقدام است.