به گزارش روز یکشنبه ایرنا از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، سیدمجتبی موسوی در نشســت بــا اعضــای اتــاق اصناف تهران افزود: در سال گذشــته اقدامات موثری از جمله برگزاری ۱۶ کارگاه آموزشــی در حوزه کارفرمایان و هشت کارگاه حوزه هیاتهای تشخیص مطالبات انجام پذیرفت. همچنین نشســتهای تخصصی با حضور روســای کانونها، اســتانها و در برخی استان هم به شکل حضوری برگزار شــد.
وی ادامه داد: در راســتای رفع مشــکلات، مقرر شــد، جلساتی با حضــور مدیرعامل ســازمان و در صورت امکان، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تحت عنوان شورای راهبردی شرکای اجتماعی برگزار شود که در سال گذشته سه جلسه با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد و نقطهنظرات به سمع طرفین رسید و نتایج اثربخشی نیز در زمینه بازنشســتگی، کارگری و کارفرمایی داشــت.
موسوی افزود: امســال با توجه به شرایط کشور، برنامه نشستها به صورت ویدئوکنفرانس و به شکل الکترونیک و غیرحضوری انجام میشــود. در اتاق تعاون نیز تاکنون دو جلسه ویدئوکنفرانس به صورت سراسری و کشــوری برگزار و معاونت فرهنگی و اجتماعی درصدد برگزاری دیگر برنامهها و ماموریتها تا پایان سال به این ترتیب است.
وی تصریح کرد: یکی از برنامههادر ۶ ماهه دوم ســال جاری، نشستهای نظاممند است و انتظار میرود در این جلسات شرکای اجتماعی کارفرمایی به شکلی ویژه حضور پیدا کنند.
موسوی با اشاره به اقدامات سازمان تامین اجتماعی در خصوص تجمیع و تنقیح بخشنامهها، پرداخت مطالبات طرفهای قرارداد در بخش درمانی، اعطای تسهیلات به بازنشستگان و اعمال متناسبسازی حقوق بازنشستگان گفت: کارکنان این سازمان با تمام توان در جهت رفع مسائل و مشکلات تلاش میکنند.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: با تلاش کارفرمایان در این شرایط خدمات این سازمان بههنگام به گروههای ذینفع ارائه شد.
وی افزود: هدف از برگزاری این جلسات که نماد و نشانهای از سهجانبهگرایی اســت، اطلاع از نظرات شرکای اجتماعی، ایجاد وحدترویه و همدلی در جهت اجرای صحیح قانون و مقررات اســت. در ســال گذشــته نیز در ۹ استان کشور شماری نشست با حضور معاونت بیمهای و سرپرســت مطالبات سازمان و کارشناسان برگزار شد.
وی افزود: امید است، در شش ماهه دوم امسال هم با همکاری و تفاهم با اتاق اصناف، اتاق تعاون و دیگر حوزههای کارفرمایی کشور شرایطی ایجاد شود که به همدلی و وفاق بیشتری دست یابیم؛ زیرا اطلاع بیشتر کارفرما از شرایط سازمان به طور حتم سبب گامهای موثرتری در جهت رفع مشکلات است.