تهران- ایرنا- مدیر ارتباط با مشتریان صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این صندوق در نظر دارد بیش از ۴۰ میلیارد تومان حمایت بلاعوض امسال به شرکت های دانش بنیان ارایه دهد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، محسن نوتاش روز یکشنبه در ادامه رویداد سه روزه مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایع معدنی افزود: رویکرد اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام نیاز و ارایه نیازمندی‌های فناورانه صنایع بزرگ به شرکت‌های دانش بنیان است.

وی یادآور شد: از آنجایی که تاسیس این صندوق بر اساس قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان بوده رو حمایت‌ها و تسهیلات آن نیز معطوف به دانش بنیان‌ها است.

مدیر ارتباط با مشتریان صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: این صندوق حمایت هایی نیز از شرکت‌های غیردانش بنیان انجام می دهد تا قبل از آن که، دانش بنیان بودن شرکت‌ها احراز شود، حمایت از آنها از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری صورت می‌گیرد که تاسیس آنها بر اساس قانون برنامه سوم توسعه بوده است.

نوتاش اظهار داشت:‌ به منظور حمایت از شرکت‌های فناور غیردانش بنیان تسهیلات  ۳۰۰ میلیارد تومانی از سوی صندوق نوآوری به صندوق‌های پژوهش و فناوری واگذار شده است، همچنین این دسته از شرکت‌ها می‌توانند به غیراز صندوق های یژوهش و فناوری در شتابدهنده‌های دانش بنیان مستقر شوند تا شتاب دهنده‌ها از تیم‌های فناور حمایت کنند.  

مدیر ارتباط با مشتریان صندوق نوآوری و شکوفایی یادآور شد:‌ تاکنون بیش از ۴۰ صندوق پژوهش و فناوری در کشور تشکیل شده است که از این تعداد، ۲۶ صندوق با صندوق نوآوری و شکوفایی قرارداد همکاری امضا کردند.

نوتاش همچنین گفت: تسهیلات این صندوق شامل دو دسته تسهیلات "محصول محور" و "شرکت محور" است، تسهیلات محصول محور شامل تسهیلات "نمونه سازی"، "قبل از تولید صنعتی"، "تولید صنعتی"، "لیزینگ"، "استصناع" و "سرمایه در گردش" است.

وی ادامه داد: تسهیلات نمونه سازی نیز شامل حمایت‌های قرض الحسنه با حداکثر تنفس سه ساله است، همچنین تسهیلات قبل از تولید صنعتی با نرخ ۱۱ درصد با دوره تنفس پنج ساله ارایه می شود و طی آن شرکت‌ها باید موفق به تولید آزمایشی و پایلوت، دریافت مجوز، تجهیز کارگاه و آماده سازی خط تولید شوند.

مدیر ارتباط با مشتریان صندوق نوآوری و شکوفایی یادآور شد: تسهیلات تولید صنعتی با بهره ۱۱ درصد و دوره تنفس ۶ ساله یکی دیگر از تسهیلات ارایه شده این صندوق است.

نوتاش "سرمایه در گردش بانکی"، "سرمایه در گردش فوری"، "خرید ساخت فضای کاری"، "رهن فضای کاری"، "اشتغال پایدار" . "اسناد خزانه اسلامی" را از جمله تسهیلات شرکت محور این صندوق نام برد.

وی به عملکرد این صندوق در حمایت از شرکت‌ها اشاره کرد و اظهارداشت: از آذرماه ۱۳۹۷ به بعد چهار هزار و ۳۳۶ میلیارد تومان قرارداد منعقد و مبلغ سه هزار و ۵۴۶ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد که بیش از ۴.۶ برابر کل عملکرد گذشته صندوق نوآوری و شکوفایی است.  
نوتاش گفت:‌همکاری با ۱۵ بانک از دیگر اقدامات صندوق نوآوری در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است،  در سال جاری برنامه داریم که میزان تسهیلات این صندوق به بیش از ۴ هزار میلیارد تومان برسد.

مدیر ارتباط با مشتریان صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان این که برنامه این صندوق برای صدور ضمانت نامه در سال جاری بیش از  هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است، گفت: در سال ۱۳۹۸ به میزان ۱۱ میلیارد تومان حمایت بلاعوض به بیش از سه هزار درخواست شرکت‌های دانش بنیان اعطا شد که بیش ازچهار برابر سال ۹۷ است.

نوتاش یادآور شد: صندوق نوآوری و شکوفایی در سال گذشته بیش از ۱.۵ میلیارد تومان حمایت بلاعوض به اخذ استانداردها، تاییدیه‌ها و مجوزهای تخصصی و صادراتی انجام داده است.

رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایع معدنی با هدف بازاریابی برای شرکت‌های دانش بنیان و فناور در این بخش به صورت برخط (آنلاین) از امروز - یکشنبه - به مدت سه روز برگزار شد.

در این رویداد مجازی سه روزه ۴۰۲ نفر شرکت کرده اند که از این تعداد ۳۰۷ نفر از شرکت های دانش بنیان، ۵۹ نفر از شرکت های در فرآیند دانش بنیانی و ۳۶ نفر نیز از شرکت های غیر دانش بنیان هستند.