مدیر مجتمع بومگردی دالان فیروزه بجنورد در آیین افتتاح این پل معلق در جمع خبرنگاران گفت: این پل، ترکیبی از چوب و فلز است که در ارتفاعات روستای فیروزه در کنار این واحد بومگردی، مجتمع تفریحی هزارپله و آلاچیق های گردشگری اجرا شده است.
میثم فیروزه افزود: برای ساخت این پل ۱۰۰ متری که در نوع خود در شرق کشور بینظیر است تاکنون ۲ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی با بیان اینکه ظرفیت های گردشگری در خراسان شمالی و به ویژه بومگردی در توسعه روستاهای این استان نقش ویژه ای دارد، خواهان توجه بیشتر به این مقوله شد و افزود: برخی از بومگردی ها از زیرساخت های مناسبی مانند راه دسترسی، که نقشی مهم در رونق گردشگری دارد، بی بهره اند.
فیروزه، خواستار حمایت های بیشتر برای اجرای طرح های گردشگری در این روستا شد و گفت: روستای فیروزه، بهره مند از جاذبه های طبیعی بکر کوهستانی، رودخانه پرآب و طبیعتی زیباست که همه این عوامل این روستا را مستعد توسعه گردشگری کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی نیز در این آیین با بیان اینکه توجه به بومگردی و ایجاد جاذبه های گردشگری، توسعه گردشگری و جذب توریست را در پی دارد، گفت: بومگردی های خراسان شمالی همیشه مخاطب داشته اند و علیرغم خسارت سنگین کرونا به مراکز گردشگری مانند هتل های استان، این بخش همچنان برای سرمایه گذاری متقاضی زیادی دارد.
حبیب یزدان پناه، ایجاد بومگردی و جذب گردشگر را یکی از عوامل مهم توسعه روستایی دانست و افزود: امسال با وجود کرونا ۱۵ درخواست ایجاد بومگردی به این اداره ارسال رسیده و ۶ اقامتگاه بومگردی نیز در حال ساخت است.
روستای فیروزه با قدمتی ۸۰۰ ساله در ۱۵ کیلومتری جنوب شرقی بجنورد قرار دارد.
در این روستا مردم تات ساکنند که به زبان پارتی اشکانیان تکلم میکنند.