کرمانشاه- ایرنا- رییس سابق بخش امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اکنون ۴۱۵ دانشجوی خارجی در رشته‌های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند.

دکتر «علیرضا احمدی» روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه روسای دانشکده بهداشت و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، افزود: بخش بین‌الملل دانشگاه از سال ۹۵ با جذب ۲۳ دانشجوی خارجی فعالیت خود را آغاز کرده است.

 معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این آیین گفت: انتظار می‌رود که با مسوولیت پذیری و همدلی تمامی اعضای هیات علمی و کارکنان، تمام دانشکده ها، بویژه دانشکده های بهداشت و امور بین الملل با تمام توان در راه پیشبرد اهداف دانشگاه و ارتقا کیفی علمی و آموزشی گام بردارند. 

دکتر «حبیب الله خزایی افزود: اعضای هیات علمی و روسای دانشکده های دانشگاه همواره در این خصوص احساس مسوولیت داشته و تمام امکانات و پتانسیل های موجود و همچنین توان علمی خود را در راه موفقیت و پیشرفت دانشگاه بکار گرفته اند.

او گفت: از زحمات دکتر پاسدار رییس پیشین دانشکده بهداشت سپاسگزارم، هم اکنون دانشکده بهداشت از فعالترین دانشکده ها در حوزه علمی و پژوهشی است.

وی اظهار داشت: با توجه به سوابق علمی و کاری که دکتر پاسدار دارند، به طور قطع در سمت جدید به عنوان مدیر امور بین الملل دانشگاه می توانند منشاء اقدامات بسیار خوب و تاثیر گذاری باشند.

وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به توانمندی های بالای دکتر احمدی و مشارکت تمامی مجموعه دانشکده بهداشت شاهد نتایج درخشان تری در این دانشکده باشیم.

وی همچنین گفت: امیدوارم در این دوره با قبول مسوولیت دکتر پاسدار و دکتر احمدی گام های خوبی در دانشکده بهداشت و امور بین الملل برداشته شود که همچون گذشته باعث افتخار برای دانشگاه باشند.

رییس جدید بخش بین الملل و رییس سابق دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این آیین گفت: دانشکده بهداشت کرمانشاه با همکاری اساتید توانمند و مجرب، در عرصه های آموزشی و پژوهشی و توسعه کمی و کیفی گروه های آموزشی، آزمایشگاه های تخصصی، مراکز تحقیقاتی و توسعه روش های نوین آموزشی فعالیت قابل توجهی داشته است.

دکتر «یحیی پاسدار» افزود: کسب رتبه های برتر کشوری در مقاطع دکترا ی تخصصی و کارشناسی ارشد توسط دانشجویان پر تلاش رشته مهندسی بهداشت محیط از افتخارات این دانشگاه در سالهای اخیر است. 

وی اظهار داشت: گروه های آموزشی در این دانشکده شامل آمار زیستی، آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت، اپیدمیولوژی، بهداشت عمومی، مهندسی بهداشت حرفه ای و مهندسی بهداشت محیط است.

او تصریح کرد: اکنون در این دانشکده در رشته های علوم تغدیه، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، آموزش بهداشت، اپیدمیولوژی، ایمنی مواد غذایی و بهداشت حرفه ای در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو داریم.

وی همچنین اضافه کرد: همچنین ۲ رشته تحصیلی در مقطع دکترا از جمله دکترای مهندسی بهداشت محیط و دکترای آمار زیستی و همچنین  دوره Ph.D Research اپیدمیولوژی در این دانشکده تاسیس شده است.

پاسدار گفت: رتبه های کسب شده توسط دانشکده بهداشت نتیجه تلاش و همدلی همه اساتید و پرسنل این بخش است.

ایزدی؛ رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی کرمانشاه نیز گفت: دانشجویان خارجی با کسب آموزش ها و مهارت‌های لازم در رشته تحصیلی خود می توانند تبلیغ مثبتی برای دانشگاه و کشور محسوب شوند که افزایش جذب دانشجویان خارجی و پیشرفت دانشگاه در زمینه توریسم آموزشی را به دنبال خواهد داشت، بنابر این باید کیفیت آموزشی در این بخش افزایش یابد.

در پایان مراسم، ابلاغ دکتر احمدی به عنوان رییس جدید دانشکده بهداشت و دکتر پاسدار به عنوان مدیر امور بین الملل و رییس پردیس خودگردان دانشگاه، توسط معاونت آموزشی دانشگاه تقدیم آنها شد و از زحمات دکتر پاسدار رییس سابق دانشکده بهداشت و همچنین دکتر احمدی مدیر سابق امور بین الملل، قدردانی شد.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقروکلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.