بندرعباس- ایرنا- دبیرجشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت گفت: امروز وظیفه هنرمندان انقلاب بی‌شک یک وظیفه زینبی است، زیرا آن بانوی مقاوم و پرصلابت وقایعی را که در روز عاشورا رخ داد را با یک زبان هنرمندان در دنیا تثبیت کردند.

مهدی عظیمی میرآبادی دوشنبه شب در آیین پایانی نخستین جشنواره استانی فیلم مقاومت هرمزگان اظهارداشت: اگر حضرت زینب(س) وظیفه تبلیغ و اطلاع‌رسانی جریان عاشورا و کربلا را به کار نمی‌گرفت و بعد از ایشان حضرت سجاد(ع) امروز نامی از کربلا و عاشورا نمی‌شنیدیم و بقول شاعر کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب(س) نبود.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران نیز یک اتفاق بزرگ است و همان‌طور که امام راحل فرمودند تا زمانی که کلمه«لا اله الا الله» و «محمدرسول الله(ص)» برجهان طنین نیفکند مبارزه وجود دارد یعنی تا زمانی که حضرت مهدی موعود(ع) ظهور کند و جهان را پر از عدل و داد کند باید مبارزه کرد.

دبیرجشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت بیان کرد: اینکه امام راحل فرمودند اسلام سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد از منظر هنر فیلم سازی؛ یکی از سنگرهای کلیدی جهان در این عصر تولید فیلم و سینماست.

عظیمی میرآبادی تصریح کرد: برای فتح سنگر فیلم و سینمای جهان باید گام برداریم، اما با چه مقدمات و نیرو و چه برنامه و راهبردی باید بر روی شیوه چگونگی این‌ کارها باید به صورت جدی بحث شود و لازمه این هدف مهم نیز وجود هنرمندان بسیجی، ولایت‌مدار و انقلابی است، نباید کوتاه بیایم، باید بتوانیم فیلم‌سازانی و مستندسازانی برای تولید فیلم‌های کوتاه و مستند وهمچنین فیلم‌نامه نویس‌ها و سایرهنرمندان مورد نیاز در عرصه فیلم‌سازی تربیت کنیم.

وی با بیان اینکه وظیفه هنرمندان نمایش صحنه‌های مقاومت و ایستادگی ملت ایران است، ادامه داد: یکی از نیازهای امروز در حوزه فرهنگی و هنری نهادهای نظامی در کنار رزمایش‌های نظامی سالیانه آن‌ها برگزاری یک رزمایش بزرگ هنری عنوان کرد و بیان داشت: ما باید به رسالت زینبی خود در حوزه فرهنگی و هنری نیز توجه کنیم.

مدیر انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بیان داشت: برای رسیدن به یک نهضت فرهنگی به خصوص در حوزه سینما و فیلم و فراهم کردن مقدمات حکومت نهایی حضرت مهدی موعود(عج) نیاز به توسعه، تلاش و پشتکار در این عرصه مهم فرهنگی و هنری داریم.

عظیمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به بخش فیلم‌سازان بسیجی گفت: این بخش جدی و استراتژیک است و فکر می‌کنم آینده سینمای مقاومت می‌تواند تا بخش زیادی مدیون حضور جدی این افراد باشد.

وی با اشاره به ارسال بیش از ۹ هزار اثر به دبیرخانه این جشنواره به تعداد آثار بخش فیلم‌سازان بسیجی اشاره کرد و بیان داشت: این بخش برای ما بسیار مهم است و برای جشنواره امسال ۲ هزار و ۷۰۰ اثر دریافت شد که ۶۰ اثر آن مربوط به استان هرمزگان بود.

دبیرجشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت این تعداد اثر برای استان هرمزگان را اندک دانست و ابرازداشت: در دوره آینده این تعداد باید به وفور جبران شود.

نخستین جشنواره استانی فیلم مقاومت هرمزگان و تجلیل از برگزیدگان دوشنبه شب در سالن آمفی تئاتر شهید قاسم سلیمانی حسینیه عاشقان ثارالله بندرعباس برگزار شد.