به گزارش ایرنا، امین امینیان روز سه شنبه در کمیته راهبری سد سهند افزود: ایجاد کشت و صنعت در این پایاب یکی از راهکارهای اشتغالزایی و همچنین جهش تولید در منطقه و شمالغرب کشور است.
وی با بیان اینکه باید به پروژه پایاب سد سهند به دید ایجاد اشتغال و پویایی اقتصادی و تولیدی نگاه کرد گفت: برای این سد پنج پایاب تعریف شده و در حال حاضر ۸۶۰ هکتار پایاب فاز۱ با هزینه ۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تحویل جهاد کشاورزی شده و ۱۴۰ هکتار باقی مانده نیز بزودی تکمیل خواهد شد.
وی همچنین بر ایجاد صنایع تبدیلی و سردخانه های صنعتی برای نگهداری محصولات کشاورزی تولیدی در این پایاب تاکید کرد.
فرماندار هشترود همچنین از تامین اعتبار پست برق ۶۳ کیلوواتی سد سهند با ۱۵ میلیارد تومان خبر داد و گفت: این پست برق تا پایان امسال تکمیل خواهد شد.
سد خاکی سهند هشترود با حجم مفید ۱۳۵ میلیون متر مکعب بر روی رودخانه قرانقو از سرشاخه های رودخانه قزل اوزن در۳۵ کیلومتری شهرستان هشترود با اهداف تأمین آب شرب و صنعت منطقه، کنترل سیلاب و توسعه کشاورزی احداث شده و از سال ۱۳۸۵ در حال بهره برداری است.
اراضی طرح و توسعه شبکه پایاب سد سهند هشترود در قالب پنج واحد عمرانی به وسعت ۷۵۰۰ هکتار در دو طرف جاده هشترود - مراغه و در مجاورت رودخانه قرانقو واقع شده است.
تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۵
مراغه - ایرنا - فرماندار هشترود با بیان اینکه پایاب سد سهند به لحاظ اقتصادی و تولید محصولات کشاورزی دارای اهمیت بسیار برای منطقه است، گفت: با تکمیل این پایاب، برای ۲۷۰۰ نفر به طور مستقیم اشتغالزایی میشود.