به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، علیرضا رییسی روز سه شنبه در نشست تبیین سیاستهای سازمان جهانی بهداشت با موضوع حمایت از طب سنتی و مکمل که به صورت ویدیو کنفرانس از وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: علوم تجربی در طول سالها به ما آموخت که باید به همه علوم احترام بگذاریم و آنچه میتواند به سلامت بشر کمک کند را باید بپذیریم.
وی ادامه داد: تاریخچه طب ایرانی و سنتی بسیار دیرینه است. در راس همه این موارد، ابن سینا قرار دارد که یکی از بنیان گذاران طب در کشور ما است. رویکرد ما به طب سنتی و ایرانی، به هیچ وجه رویکرد تقابلی با طب مدرن نیست و همواره به طب سنتی به عنوان طب مکمل در کنار طب مدرن نگاه میکنیم و به آن اعتقاد داریم. از طرفی به هیچ وجه با خرافه گویی و اقدامات غیرعلمی که تحت عنوان طب سنتی انجام میشود، موافق نیستیم.
معاون وزیر بهداشت بیان کرد: همان طور که همه میدانند، جمهوری اسلامی ایران دارای نظام شبکه بهداشت با قدمت بیش از ۴۰ سال است. به طوری که همه روستاها و حاشیه شهرها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت را تحت پوشش این شبکه بهداشت داریم. اولین نگاه ما به طب ایرانی و سنتی این است که بتوانیم در سطح شبکه سلامت و تغییر سبک زندگی، اقدام موثری انجام بدهیم.