به گزارش ایرنا، ظریف در توئیتی نوشت: خبر درگذشت مرحوم شیخ صباح احمد جابر الصباح، امیر کویت، که تصویری از اعتدال و میانه روی را برای کویت و منطقه ترسیم کرده بود، قلب ما را به درد آورد.
از خداوند متعال خواهانیم ایشان را قرین رحمت قرار داده و دولت کویت و مردم آن را در سایه دولت جدید از امنیت، ثبات، پیشرفت و شکوفایی برخوردار گرداند.
دیوان امیری کویت عصر سهشنبه درگذشت شیخ صباح احمد جابر الصباح، را تایید کرد.
هیأت وزیران کویت همچنین اعلام کرد که " شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح" امیر کویت ساعت ۱۶به وقت کویت و در بیمارستانی در آمریکا فوت کرده است.
امیر کویت از ماه ژوئیه (تیر/ مرداد) در بیمارستانی در شهر "روچستر" ایالت مینهسوتای آمریکا بستری بود. علت بیماری وی اعلام نشده بود.
شیخ صباح الاحمد الصباح از سال ۲۰۰۶ امیر کویت، پنجمین امیر کویت بود، اما بیش از ۴۰ سال سکاندار سیاست خارجی این کشور حاشیه خلیج فارس بوده است.
او نقش مهمی در حل بحرانهای متعدد از جمله جنگ عراق و ایران داشت و به خاطر تجارب شخصی همواره یک میانجی مورد قبول از سوی طرفهای مختلف شناخته میشد.
این میانجیگریها پس از به قدرت رسیدن شیخ صباح در سال ۲۰۰۶ نیز ادامه یافت تا اینکه در سال ۲۰۱۴ از سوی سازمان ملل متحد به عنوان رهبر فعالیتهای بشردوستانه معرفی شد؛ عنوانی که تا پیش از آن به کسی داده نشده بود.
هیأت وزیران کویت سهشنبه شب در بیانیهای اعلام کرد که شیخ نواف الاحمد الصباح که پیشتر ولیعهد بوده است، به عنوان امیر جدید کویت تعیین شد.
شیخ نواف الاحمد الصباح ولیعهد ۸۴ ساله کویت که به عنوان امیر جدید کویت تعیین شد، از فوریه ۲۰۰۶ و فرزند ششم شیخ الاحمد الجابر الصباح دهمین امیر کویت است که مناصبی مانند وزیر کشور، وزیر دفاع، وزیر امور اجتماعی و معاون اول نخست وزیر را داشت.