« محمدعلی هاشمی » روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کانونها با حضور افراد متخصص در زمینه آموزشهای پیش از ازدواج و مشاوره، حمایت ازدانش آموزان بی بضاعت، محرومیتزدایی وسایر امور فرهنگی واجتماع فعالیت دارند.
وی خاطرنشان کرد: از سال ۹۶ تاکنون ۴۹۰ نفر از اقشار مختلف مردم این شهرستان شامل ۱۹۳ زن و ۲۹۷ مرد که به صورت افتخاری خادمیار آستان مقدس رضوی شدهاند، در کانونهای خدمت رضوی محلهای ساماندهی شدند.
وی از توزیع ۵۰۰ سبد کالا بین نیازمندان این شهرستان از سوی این کانونها خبر داد و اظهارداشت: ۱۰۱ کارت متبرک نان با اعتبار چهار میلیارد و ۵۰۰ هزار ریال برای خرید نان به خانوادههای بیبضاعت خمین اهدا شد که ۵۰ درصد از اعتبار این کارتها از سوی آستان قدس رضوی و بقیه آن از سوی خیرین شهرستان تامین شده است.
رابط کانونهای خادمیاری خدمت رضوی در شهرستان خمین افزود: این کانون تاکنون۴۹۰ نفر از کسانی که در زادگاه امام راحل بضاعت مادی برای رفتن به سفر مشهد را نداشتند، به این سفر معنوی اعزام کرده است.
هاشمی توضیح داد: اجرای طرح خادمیاری رضوی در راستای منویات رهبری انقلاب و با هدف بهرهمندی همه زائران و ارادتمندان به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به ویژه امام رضا (ع) از خدمات آستان قدس از ۲ سال پیش در سراسر کشور آغاز شد.
وی اظهار داشت: در این طرح افراد علاقهمند عادی یا دارای تخصص در بخشهای مختلف در سطح شهرها، محلات و روستاها میتوانند عضو شوند و به عنوان خادمیار امام رضا (ع) به نیازمندان محل سکونت خود یا در دیگر مناطق محروم منطقه خدمات ارائه نمایند.
رابط کانون های خادم یاری خدمت رضوی در شهرستان خمین گفت: پس از حداقل یک سال عضویت در این طرح و ثبت خدمات و فعالیتهای آنان در سامانه مربوطه، خادمیاران به عنوان خادم کشیک حرم انتخاب میشوند که در ماه یک روز میتوانند در حرم رضوی به زائران ارائه خدمات نمایند.
هاشمی شناسایی زائران بار اولی یا افراد بالای ۴۰ سال که پنج سال است نتوانستهاند به زیارت امام رضا (ع) بروند، تهیه بستههای غذایی یا نوشت افزار و توزیع آن بین نیازمندان و دانش آموزان و ارائه خدمات تخصصی به نیازمندان را از مهمترین فعالیت خادمیاران رضوی برشمرد.
خمین در جنوب استان مرکزی واقع شده و ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.