به گزارش ایرنا، حجتالاسلام حامد ترکاشوند عصر چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر یزد افزود: این تقسیم بندی بخشهای اداری، اقتصادی، بهداشت و درمان، تفریحات سالم و ورزش، اجتماعی، تعلیم و تربیت، حقوقی، فرهنگی، کارگری، مبارزه با مفاسد، هنر و رسانه، عفاف و حجاب، محیط زیست، مسوولان، مهندسی و گردشگری را شامل می شود.
وی ادامه داد: امروز این ستاد با رویکرد مطالبهگری، اجتماعی و معاونت فرهنگ و آموزش و رسانه وارد میدان فعالیت و اقدام مورد نیاز در کشور شده و دست همراهی مسوولان به عنوان یک واجب الهی را برای تحقق اهداف میفشارد.
این مسوول از تشکیل حدود ۸۰۰ گروه جهادی تخصصی امربه معروف و نهی از منکر در کشور و صدور مجوز برای این تشکل ها در استانها خبر داد و تصریح کرد: تاکنون در سایه همدلی و همکاری مردم و مسوولان اقدامات موثری برای فرهنگسازی هرچه بیشتر امر به معروف و نهی از منکر انجام شده است .
ترکاشوند با بیان اینکه هر زمان نامی از امر به معروف و نهی از منکر در جامعه برده میشود موضوع مهم عفاف و حجاب مطرح میشود، اظهار کرد: این در حالی است که این امر حوزههای مختلفی را در بر میگیرد و اگر بتوانیم مطالبهگری را به درستی در جامعه تشریح و تخصصی کنیم آحاد مردم به این فریضه الهی میپیوندند.
وی از همکاری نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه یزد، مسوولان اجرایی و ستاد استان یزد قدردانی کرد و یادآور شد: باید بیش از گذشته از ظرفیت نخبگان، حوزه و دانشگاه در این مسیر مقدس در بخش های مختلف استفاده شود.
در این آیین با قدردانی از حجتالاسلام علی گندمی، حجتالاسلام ابوذر صانعی به عنوان دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد معرفی شد.