کرمان - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از یک سوم دانش‌آموزان این استان برای یادگیری دروس به فضای مجازی دسترسی ندارند گفت: آموزش حضوری در شرایط فعلی ضرورتی انکارناپذیر در راستای ایجاد عدالت آموزشی است.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، احمد اسکندری نسب در جمع مدیران مدارس منطقه راین با تاکید بر ترسیم نقشه یادگیری برای دانش‌آموزان در مدارس افزود: برنامه درسی در دوران شیوع ویروس کرونا به صورت کامل اجرا می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت بیش از ۲ هزار مدرسه زیر ۵۰ نفر دانش آموز در استان کرمان اظهار داشت: رعایت مسائل بهداشتی در این مدارس به دلیل کم بودن جمعیت سهل تر است.

اسکندری نسب با اشاره به رعایت سختگیرانه پروتکل های بهداشتی در مدارس استان کرمان ادامه داد: بر اساس ارزیابی تیم های بازرسی استانداری و دانشگاه علوم پزشکی رعایت مسائل بهداشتی در مدارس استان کرمان از میانگین کشوری بالاتر است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان خاطرنشان کرد: کلاس های درس در مدارس این استان ۱۰۰ درصد به صورت حضوری در حال برگزاری است و آموزش از روش های مختلف حضوری، مجازی، برنامه تلویزیونی و بسته های آموزشی یادگیری محور دنبال می شود.

وی بیان کرد: مدرسه، محور اصلی تمام برنامه ها و فعالیت های آموزش و پرورش است و مدیران مدارس نقش اصلی در تحقق اهداف آموزشی و پرورشی دارند.

اسکندری نسب با اشاره به جلوه های ویژه معلمی در شرایط شیوع ویروس کرونا گفت: میانگین نمره نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم استان کرمان در تابستان ۹۹ رشد قابل توجهی داشته که این موفقیت مهم نیز بیانگر فداکاری و ایثارگری معلمان استان کرمان در شرایط شیوع ویروس کرونا است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه آموزش دانش آموزان تحت هر شرایطی رسالت اصلی مسئولان آموزش و پرورش است، بر تهیه نقشه یادگیری برای دانش آموزان تاکید کرد.

وی همچنین از تولید روزانه ۳۲ هزار ماسک در هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش استان کرمان خبر داد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش چراغ راه تمامی فعالیت ها و برنامه های آموزش و پرورش استان است گفت: اجرای بسته های تحولی وزارت آموزش و پرورش در مدارس مورد تاکید قرار دارد. 
در حاشیه گردهمایی مدیران مدارس منطقه راین از دانش آموزان راینی حائز رتبه های برتر استانی مسابقات قرآن، نماز و عترت تجلیل شد.