به گزارش ایرنا، فرماندار دیر در این آئین گفت: راه اندازی زایشگاه بیمارستان امام هادی (ع) یکی از اقدامهای اساسی در بخش درمان این شهرستان است.
کریم علی حسنی افزود: با راه اندازی بخش جدید ۲۵ نفر از نیروهای فنی که در سایر بیمارستانها مشغول به کار بودند، بازگشت به کار شدند.
وی گفت: همچنین بخش دیالیز این بیمارستان نیز با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احدث است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: رویکرد این دانشگاه ارتقای بخشهای مختلف پزشکی و بیمارستانی بوده و در زمان حاضر بسیاری از بیمارستانهای استان ارتقاء یافته و بخشهای مختلف در نقشه کاربری آنها اضافه شده است.
جعفر زارعی زاده افزود: این زایشگاه ظرفیت بستری ۹ تخت و ۲ اتاق عمل را دارد و متخصص بیهوشی و جراح زنان در این بخش فعال هستند.
نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: تکمیل و راه اندازی همه بخشهای بیمارستان دیر یکی از آرزوهای اساسی مردم این شهرستان است.
حجت الاسلام موسی احمدی افزود: مردم همیشه حامی و پشتیبان نظام اسلامی هستند و لیاقت و شایستگی بیش از این خدمت را دارند.
وی گفت: یکی از دغدغههای اصلی نیروهای پیمانی مشغول به کار در بیمارستانهای دیر و کنگان پرداخت نشدن حقوق و مزایای آنهاست که باید مشکل آنان برطرف شود.
امام جمعه دیر گفت: بعد از ۲۸ سال از زمان ساخت بیمارستان این شهرستان تاکنون تکمیل و تجهیز همه بخشهای این مرکز درمانی یکی از مطالبههای مردم به شمار میرود.
حجت الاسلام سید علی حسینی افزود: راه اندازی زایشگاه بیمارستان اقدام شایسته ای است و با توجه به اینکه جامعه سالمندی رو به افزایش است انتظار میرود نسبت به تولد و فرزند آوری فرهنگ سازی شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: بخش اورژانس، آزمایشگاه، داروخانه،درمانگاه تخصصی، تصفیه خانه، اکسژن سن ترال،دیزل ژنراتور، سیستم های سرمایشی و گرمایشی، رختشویی خانه و اوزن تراپی بیمارستان فعال است.
احمد آخوندی افزود: بخش زایشگاه دارای اتاق معاینه، مامای کشیک، اتاق درد، کار کثیف، اتاق زایمان، کار پرستار و ریکاوری است.