«لیلا ابراهیمی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: برای اولین بار بود که با وجود شرایط سخت کرونا و محدودیتهای تمرینی در بخش زنان و به ویژه جوانان رکوردهای خوبی در مسابقات جایزه بزرگ و قهرمانی باشگاههای کشور به جا گذاشته شد.
وی افزود: هیچ سالی چنین رکوردهای خوبی در بخش جوانان نداشتیم و امیدوارم بعدها ورزشکاران بتوانند با انگیزه مسیر درخشیدن در دو و میدانی را طی کنند. هر چند در سالهای گذشته رکوردشکنی داشتیم اما در طول سال و در مسابقات متعدد رکوردها تکرار نشد. در زمان ریاست مصطفی کریمی در فدراسیون دو و میدانی خودم و بسیاری از هم دورههای من رکوردهای خوبی را با برنامه ریزی طولانی مدت و قوی مسوولان فدراسیون در مسابقات مختلف ثبت کردیم.
ملی پوش اسبق دو و میدانی با بیان اینکه مبینی با تدبیر خود مسابقات را به موقع و عالی برگزار کرد، گفت: جام باشگاههای دو و میدانی براساس پروتکل بهداشتی و با توجه به قوانین جهانی برگزار شد. به عنوان یک ورزشکار حرفهای بهترین دورهای بود که تجربه کردم زیرا در این دوره هم از پیشکسوتان حمایت و پروسه مسابقات براساس اصول برپا شد.
وی یادآور شد: رکورد ورودی المپیک بسیار سخت و چشمگیر است و اینگونه نیست که خیلی راحت در بخش زنان و بیشتر رشتهها بدست بیاید. در ایران رشتههایی هستند که رکورد زدن در آن راحت است اما رکورد پرش طول در ایران عالی بوده اما این قضیه نشان نمیدهد که ما قوی هستیم و میتوانیم در المپیک شرکت کنیم. برای المپیک نیازمند برنامه ریزی طولانی مدت هستیم که خود فدراسیون باید این کار را براساس مشاوره با مربیان و با اجرای مسایل تکنیکی و فنی انجام دهد.
ایراهیمی اضافه کرد: لزوما راهیابی به چنین میادین بزرگی نیازمند کسب تجربه در میادین آسیایی و جهانی است. ابتدا دو و میدانی کار باید در سطح آسیا و جهان رکوردهای مطلوبی را به ثبت برساند که این موضوع مسلتزم مدیریت خوب، برنامه ریزی طولانی مدت و تلاش زیاد است. اینکه بگوییم میتوانیم به رکورد المپیک برسیم، امکان پذیر نیست جز اینکه زنجیرهای از همه چیزهایی که عنوان کردم، دست به دست هم دهند. رسیدن به المیپک پروسه قدرتمندی میخواهد.