«علی عشوری» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: تا پایان امسال ۳۵ خانه ورزش روستایی دیگر نیز تجهیز و در اختیار جامعه روستایی استان قرار میگیرد.
وی، اعتبار هزینه شده برای هر خانه ورزش روستایی را ۱۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: تا پایان برنامه ششم توسعه بیش از ۴۰۰ روستای استان مرکزی از خانه ورزش روستایی بهرهمند میشوند.
رئیس هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی استان مرکزی اظهار داشت: تجهیز خانههای ورزش روستایی با همکاری وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی انجام میشود که استان مرکزی در این امر مهم پیشتاز دیگر استانها است.
عشوری بیان کرد: توجه و توسعه ورزش در مناطق کمتر برخوردار نظیر روستاها عاملی مهم در راستای ایجاد عدالت در توزیع سرانههای ورزش است و علاوه بر این نیروی جوان و استعدادهای ورزشی بسیاری در روستاهای کشور نهفته است که نیازمند توجه، کشف و پرورش هستند.
وی افزود: میدان دادن به سرمایههای انسانی و ورزشی میتواند برای کشور افتخارهای ارزنده به ارمغان آورد و ضمن اینکه روستاها موتورهای تولید و امنیت غذایی در کشور هستند، وظیفه سنگینی در تقویت سلامت و تندرستی روستائیان بر عهده مسئولان است که باید جدی گرفته شود.
رئیس هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی استان مرکزی اظهار داشت: در طرح تجهیز خانههای ورزش روستایی ساختمان و ابنیهای ساخته نمیشود و با بهرهگیری از اماکن غیر فعال و بدون استفاده و پس از مرمت نسبی، این اماکن به شورای اسلامی روستا ها و دهیاری ها تحویل میشوند تا براساس مسئولیت خود، اداره خانه های ورزش را به عهده بگیرند و خدمات ورزشی لازم را، برای جوانان و نوجوانان روستا مهیا کنند.
بیش از ۸۰ هزار ورزشکار به صورت سازماندهی شده در رشتههای مختلف ورزشی استان مرکزی فعالیت میکنند.