« حمید غیاثی» روز یکشنبه در شورای مدیریت بحران خمین افزود: تامین و ذخیره سازی انرژی، ساماندهی خودروهای امدادی، جمعآوری نخاله از سطح شهر و روستا و رفع خطر از برخی ساختمانها از اقدامات پیشگیرانه است.
وی اظهار داشت: پنج میلیارد ریال به تجهیزات دستگاههای مختلف استان در بارندگیهای پارسال خسارت وارد شد که این رقم تا کنون جبران نشده است.
وی گفت: هدف از تشکیل ستاد مدیریت بحران در شهرستانها، سنجش میزان آمادگی اعضای ستاد است تا در بالاترین سطح آمادگی قرار داشته باشند تا در هنگام وقوع بارندگی، دچار مشکل نشویم و بتوانیم به آرامش جامعه کمک کنیم.
وی اضافه کرد: کاهش خسارات ناشی از حوادث و بلایای طبیعی با تقویت مدیریت بحران میسر است و تحقق آن نیازمند آمادگی تمام دستگاهها برای شرایط بحرانی است.
فرماندار خمین نیز در این شورا گفت: لیست کامل تجهیزات و ماشینآلات مورد نیاز از بخش دولتی و بخش خصوصی برای مقابله با بحران بایدتهیه شود تا در زمان نیاز به آنها فراخوان داده شود.
« احمد طهرانی » افزود: در نیمه دوم سال به دلیل شرایط جوی و بارشها مدیریت بحران اهمیت بیشتری پیدا میکند و پیشگیری و پیشبینی دقیق ، در کاهش خسارات بحران تاثیرگذار است.
وی با اشاره به اخطارهای هواشناسی درباره بارندگی در استان در هفتههای آتی اظهار داشت: به روز رسانی تجهیزات و ماشینآلات دستگاه ها در دستور کار اعضای مدیریت بحران شهرستان قرار گیرد.
فرماندار خمین بیان کرد: ۱۶۲ سد و آب بند در شهرستان ساخته شده که سه مورد در حوزه آب منطقه ای، ۱۲ مود در حوزه جهاد کشاورزی وبقیه در حوزه منابع طبیعی شهرستان است..
طهرانی اضافه کرد: بارشهای شدید در ۲ سال گذشته گذشته تجربه خوبی برای مدیریت بحران کشور بود و با بهرهگیری از این تجارب، سرعت مدیریت در زمان بارندگیهای شدید را افزایش داد.
شهردار خمین نیز گفت: ۲ کانال جمعآوری آبهای سطحی در این شهر احداث و ضریب ایمنی در حوادث بارندگی نسبت به سالهای گذشته افزایش پیدا کرده است.
« ابوالفضل مرتضیان» با اشاره به ساخت ساختمان شماره ۲ آتش نشانی در خمین افزود: این ساختمان با اعتبار پنج میلیارد ریال احداث شده است ولی در تامین تجهیزات با مشکل مواجه است.
وی مهمترین نیاز ایستگاه آتش نشانی این شهر را خودروی پیشرفته آتش نشانی و تجهیزات و امکانات برای ساختمانهای بیش از سه طبقه و یک دستگاه نردبان هیدرولیک بیان کرد.
شهرستان خمین در جنوب استان مرکزی قرار دارد.