داریوش کریمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اکنون بر اساس مطالعات انجام شده ۴۲ پایگاه دائمی امداد و نجات موجود مناطق مختلف استان باید به ۴۷ پایگاه افزایش یابد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان تصریح کرد: بر اساس آمایش سرزمینی و بر مبنای شاخصهایی مانند جمعیت، وسعت، مسافت راهها و موارد دیگر هر منطقه باید از تعداد مشخصی پایگاه عملیاتی، خدماتی و امدادی برخوردار باشد تا در زمان وقوع سوانح و بلایا کمکرسانی در کمترین زمان با بیشترین اثربخشی انجام شود.
وی با بیان اینکه پایگاههای استان چند منظوره و در کمکرسانی های جادهای، سیل، کوهستان و دیگر بلایا به کار برده میشوند، ادامه داد: وجود پایگاههای امداد و نجات در مناطق مختلف و با پراکندگی مشخص نقش شایانی در سرعت امدادرسانی به حادثه دیدگان و کاهش تلفات دارد.
این مسوول جمعیت هلال احمر اصفهان با اشاره به کمبود اعتبارات برای تحقق این مهم اضافه کرد: محور نایین - خور و بیابانک در نزدیکی شهر انارک، محور دهق، علویجه - گلپایگان و جاده نایین - یزد از جمله مناطقی هستند که احداث پایگاه ثابت امدادی در آنها ضروری است.
کریمی در بخش دیگری به برنامه ریزی برای امدادرسانی در ماههای سرد سال اشاره و اضافه کرد: با توجه به نزدیک شدن سرما و آغاز بارندگیها پایگاههای فعلی به وسایل و تجهیزات امدادی مرتبط با این موضوع تجهیز میشوند.
وی باتصریح کرد: از سوی دیگر توزیع اقلام مصرفی و امدادی مانند چادر و پتو در پایگاهها در حال انجام است و خوشبختانه در این خصوص کمبودی نداریم.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان خاطرنشان کرد: آموزشهای مرتبط با امدارسانی در حوادث کوهستان و فصول سرد در چند ماه گذشته افزایش یافت و دورههای توان افزایی و بهبود مهارتها همچنان بصورت مجازی ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، بطور کلی ۴۳ بلای طبیعی و انسانساز در جهان شناخته شده که ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد و بر همین اساس کشورمان جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان به شمار میرود.
بیش از چهار هزار امدادگر و نجاتگر، عضو جمعیت هلال احمر استان اصفهان هستند.
این اصفهان حدود پنج میلیون نفر جمعیت دارد که در ۲۴ شهرستان و ۱۰۵ شهر ساکن هستند.