علیرضا آخوندزاده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تسهیلات به ۲۵۰ فقره طرح مختلف از جمله گلخانه، دامداری، کشاورزی، مجسمهسازی، کنسانتره و قالیبافی پرداخت شده است.
وی ادامه داد: این طرحها در روستاهای اوچ تپه بوکان، حسنلو نقده، حمزه کندی و مافی کندی سلماس، کندال شوط، کلاکین پیرانشهر، ارس پلدشت، آغبلاغ خوی، نصرت آباد تکاب، قره قوزلوی افشار شاهیندژ، عسکرآباد کوه ارومیه و گل سلیمان و قوزلو میاندوآب اجرایی شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی گفت: این تعداد طرح برای ۲۸۰ نفر از جوانان روستایی این مناطق اشتغالزایی کرده است.
آخوندزاده بیان کرد: همزمان با روز ملی روستا طرح «یک روستا یک محصول» روستای کندال از توابع شهرستان شوط در زمینه قالیبافی افتتاح شده و به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: ۳۴ روستا تا پایان سال برای حمایت در ۲ زمینه یک روستا یک محصول و روستایی بدون بیکار هدفگذاری شده که تاکنون ۱۴ روستا حمایت و تسهیلات آنها پرداخت شده است .
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی گفت: اجرای این طرحها میتواند از مهاجرت روستاییان به شهرها و توسعه حاشیهنشینی جلوگیری کند.
صندوق کارآفرینی امید، بر اساس رویکرد جدید حمایت ازکسب و کارهای خرد بازارمحور با روش تامین مالی خرد، وظایف مهم و مغفول ماندهای را در زنجیره حمایتهای دولتی از تولید در بخش خصوصی برعهده داشته است.