محمد حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در نیمه نخست امسال ۲ میلیون و ۶۸ هزار و ۴۴۸ نفر ساعت دوره های فنی و حرفه ای برای علاقمندان مهارت آموزی با همکاری بخش خصوصی "آموزشگاه های آزاد" ارایه شده است.
وی با تشریح فعالیت ها و اقدامات نیمه نخست فنی و حرفه ای با مشارکت بخش خصوصی و شرکای اجتماعی اظهار داشت: در نیمه نخست امسال ۴۵ آموزشگاه آزاد استان گیلان به صندوق کارآفرینی امید برای دریافت تسهیلات معرفی شدند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان خاطر نشان کرد: خرید خدمات آموزشی برای آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای استان از شرکای آموزشی شامل آموزش و پرورش، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی از دیگر فعالیت های انجام شده در این مدت است.
وی با اشاره به دریافت مجوز بازگشایی مجدد مراکز آموزشگاه های آزاد گیلان در اولین فرصت ممکن از ستاد پیشگیری از کرونای استان و شروع فعالیت آموزشی آنها از ۱۵ اردیبهشت سال جاری خاطر نشان کرد: ثبت نام ۸۱۶ نفر از شاغلان آموزشگاه های آزاد استان در سامانه کارآ برای دریافت تسهیلات از دیگر اقدامات است.
حسینی اضافه کرد: مجوز فعالیت اولین آموزشگاه الکترونیکی نوع "ب" توسط یک موسسه کارآفرینان در گیلان، انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک این مرکز با کانون انجمن صنفی آموزشگاه های آزاد استان برای تولید محتوی الکترونیکی و فراهم سازی امکان برگزاری کلاس های آنلاین آموزش های مجازی و برگزاری آزمون در بستر سامانه الکترونیکی را ار دیگر کارهای انجام شده در این مدت است.
وی افزود: برگزاری چهار دوره وبینار آموزشی با عناوین به کارگیری الگو استارتاپی و نوآوری در راه اندازی، بازاریابی و رونق کسب و کارها در دوران کرونا و پسا کرونا در سامانه الکترونیکی سازمان و دانشگاه تهران، دوره های آموزشی چگونگی تولید محتوی الکترونیکی برای مربیان آموزشی آموزشگاه های آزاد، دوره های آموزشی کاربری پورتال سازمان برای مدیران آموزشگاه های آزاد استان و دوره های آموزشی مربوط به افزایش حرفه ای جدید آموزشی در آموزشگاه های آزاد گیلان در قالب آموزش مهارت آموزی ویژه و واگذاری ۱۱ واحد از فضاهای آموزشی دولتی مازاد و کارگاه های آموزشی موازی به آموزشگاه های آزاد برخی از تلاش های دولت است.
۲۰ مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی و ۸۰۰ آموزشگاه آزاد با همکاری بخش خصوصی برای ارایه آموزش های مهارتی در استان گیلان فعالیت دارند.