به گزارش روز دوشنبه ایرنا از مسکو، گینسبورگ که ریاست مرکز سازنده واکسن نخست کرونای روسی به نام اسپوتنیک۵ را برعهده دارد، روز دوشنبه در گفت و گو با رسانه ها با بیان اینکه من درباره اوج شیوع کرونا چیزی نمی دانم، اظهار داشت: روند اپیدمیولوژی عادی جریان دارد و مردم بطور گسترده از راه هوا و قطره ای بیمار می شوند.
رئیس مرکز میکروب شناسی و اپیدمیولوژی گاملیا گفت: تا زمانی که همه ما واکسن کرونا نزنیم و بدن ما خوب محافظت نشود و سیستم ایمنی بدن که بر اثر تزریق واکسن تقویت می شود باتوجه به فصل و ازدحام مردم در وسایل حمل و نقل عمومی و عوامل دیکر، شیوع کرونا فراز و نشیب خواهد داشت.
گینسبورگ این احتمال را بعید دانست که مصونیت جمعی مردم دربرابر ویروس کووید-۱۹ بخاطر اینکه شمار زیادی به این بیماری مبتلا می شوند، بوجود آید.
این عضو آکادمی علوم روسیه خاطرنشان کرد که شکل خفیف بیماری کرونا، مصونیت طولانی مدت دربرابر این بیماری به انسان نمی دهد. شکل سخت بیماری کرونا هم مسائل خود را دارد.
رئیس مرکز میکروب شناسی و اپیدمیولوژی گاملیا معتقد است که در صورت ابتلا به شکل سخت کرونا، در بدن انسان پادتن ساخته می شود اما این واقعیت اثبات شده است که در آن شرایط حافظه انسان ضعیف می شود.
در روسیه تاکنون دو واکسن ثبت شده است. واکسن نخست به نام اسپوتنیک۵ به همه مناطق روسیه انتقال و توزیع شده و واکسیناسیون با آن آغاز شده است و واکسن دوم به نام «اپی واک کرونا» که در مرکز ویروس شناسی و بیوتکنولوژیک «وکتور» در نووسیبیرسک ساخته به تازگی توسط انستیتو فدرال ثبت مالکیت صنایع روسیه، ثبت شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا از مسکو، براساس بیانیه روز دوشنبه ستاد مبارزه با ویروس کرونا در روسیه، در شبانه روز گذشته ۱۰ هزار و ۸۸۸ نفر در این کشور به بیماری کرونا مبتلا شده یا آزمایش کرونای آنها مثبت تشخیص داده شده که این تعداد افراد آلوده به ویروس کرونا از ۱۵ ماه می (۲۶ اردیبهشت ماه) به این طرف بی سابقه بوده است.
براساس بیانیه ستاد مبارزه با ویروس کرونا در روسیه، شمار افراد مبتلا به کرونا از آغاز شیوع این بیماری در روسیه از مرز یک میلیون و ۲۲۵ هزار نفر گذشت.
در شبانه روز اخیر در روسیه ۱۱۷ نفر بر اثر بیماری کرونا جان خود را ازدست داده اند. تاکنون ۲۱ هزار و۴۷۵ نفر در روسیه بر اثر بیماری کووید ۱۹ جان باخته اند