شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: به‌تازگی یک‌هزار میلیارد ریال به طرح انتقال آب آشامیدنی بن به بروجن در این استان به عنوان یکی از طرحهای مهم تزریق شده است.

اقبال عباسی روز دوشنبه در حاشیه بررسی میدانی از پروژه‌های مهم چهارمحال و بختیاری با حضور در محل تصفیه‌خانه طرح آبرسانی بن به بروجن از روند اجرایی کُند عملیات اجرایی این طرح انتقاد و تاکید کرد: با تزریق این مبلغ، باید مطالبات پیمانکار هرچه سریع‌تر پرداخت شود.
وی افزود: در صورتی که پیمانکار کنونی انگیزه‌ای برای انجام کار نداشته باشد، باید پیمانکار هرچه سریع‌تر تغییر کند.
عباسی تصریح کرد: مسوولان چهارمحال و بختیاری ۱۰ روز آینده برای بررسی دوباره روند اجرایی این طرح اقدام می‌کنند.
وی یادآور شد: در صورت فعال نشدن طرح انتقال آب آشامیدنی بن به بروجن باید رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان پاسخ‌گو باشند.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: از مجموع ۱۰۰ کیلومتر مسیر لوله‌گذاری این طرح تنها ۱۹ کیلومتر باقی‌مانده است.
وی گفت: پیمانکار این بخش از پروژه ۱۵۰ میلیارد ریال مطالبه دارد که این مبلغ از محل اعتبار تزریقی تخصیص یافته به طرح، پرداخت می‌شود.
وی در خصوص محل آب‌گیر طرح انتقال آب آشامیدنی بن به بروجن گفت: اسناد این پروژه برای برگزاری مناقصه باید از سوی سازمان برنامه و بودجه تایید شود.
عباسی تاکید کرد: محل آب‌گیر مشکل تملک زمین ندارد و شورای تامین استان همجوار موظف به تامین امنیت این بخش از پروژه است.
‌وی افزود: در صورت هزینه یک‌هزار میلیارد ریال اعتبار تزریقی به این طرح، یک‌هزار میلیارد ریال دیگر برای ادامه روند اجرایی آن اختصاص می‌یابد.
نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: طرح انتقال آب آشامیدنی بن به بروجن جزو ۳۱ پروژه اولویت‌دار در کشور است که باید تا پایان همین دولت بهره‌برداری شود.
حجت‌الاسلام امیرقلی جعفری تصریح کرد: در سفر معاون رییس‌جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور چهارمحال و بختیاری نیاز اعتبار این طرح برای تکمیل و بهره‌برداری چهار هزار میلیارد ریال اعلام شد.
وی یادآور شد: این طرح با تامین آب آشامیدنی پایدار برای افزون‌بر ۴۶۰ هزار نفر از مردم چهارمحال و بختیاری جزو مهم‌ترین پروژه‌های ملی و استانی به‌شمار می‌رود.
به گزارش ایرنا، با بهره‌برداری از این طرح مشکل آب آشامیدنی ۱۳ شهر و ۱۱ روستای چهارمحال و بختیاری با جمعیتی افزون‌بر ۴۶۵ هزار نفر رفع می‌شود.