به گزارش ایرنا، علیاکبر مرتضایی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اجرای طرحهای آبیاری تجمیعی، ساخت کانال آب کشاورزی، انجام طرحهای آبخیزداری، پایش تصویری در راستای افزایش امنیت در روستاها، اجرای طرحهای ورزشی، بهسازی معابر، ایجاد پارک و فضای سبز و سرمایهگذاری در زمینه درآمدزایی دهیاریها به افتخار روستانشینان به ثمر نشسته است و برای رسیدن به نقطه مطلوب به تلاش ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به شعار روز جهانی جهانگردی (گردشگری و توسعه روستایی) بیان کرد: برای عبور از شرایط ویژه اقتصادی و کاهش اثر تحریمهای ناجوانمردانه به طور قطع تمرکز در حوزه گردشگری راهگشا خواهد بود، مشروط بر اینکه از رکود دوران کرونا برای برنامهریزی و ایجاد زیرساختهای لازم برای بهرهبرداری در دوران پساکرونا به نحو مطلوب استفاده شود.
فرماندار ویژه کاشان اضافه کرد: روستا محل زندگی انسانهای سخت کوش و والاهمتی است که در صیانت از آداب و میراث فرهنگی ناملموس و همچنین تحکیم اقتصاد مقاومتی نقش بسزایی دارند.
وی تاکید کرد: توانمندیهای روستاها در حوزه تولید، جاذبههای طبیعی و گردشگری از مهمترین مباحثی است که باید در سیاستگذاری، برنامهریزیها و اقدامها مورد توجه قرار گیرد.
مرتضایی با تبریک روز روستا و عشایر ابراز امیدواری کرد، با تقویت مشارکت و همدلی، مسیر توسعه و آبادانی در نقاط مختلف این شهرستان بیش از پیش هموار شود.
۱۵ مهرماه به منظور قدردانی از زحمتکشان روستایی و عشایری کشور، روز ملی روستا و عشایر نامگذاری شده است.
کاشان چهار بخش، هفت شهر و ۵۸ روستا شامل ۵۲ روستای با دهیاری مصوب دارد و افزون بر ۳۷ هزار نفر ساکن نقاط روستایی هستند.
شهرستان کاشان با جمعیت بیش از ۳۶۸ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.