تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۰

شیراز-ایرنا-رییس اداره بهبود تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: یک هزار و ۳۴۷ تن گوشت قرمز در ۶ ماه نخست سال ۹۹ در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۸ بیانگر هفت درصد افزایش است.

محمدجواد جمالزاده، سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این میزان گوشت قرمز در بیش از ۲ هزار واحد پرورش دام سبک و یک هزار واحد پرورش دام سنگین این شهرستان تولید شده است.
وی افزود: در شهرستان فسا بیش از ۴۰۰ هزار راس دام سبک و افزون بر ۱۳ هزار راس دام سنگین در حال پرورش و نگهداری است و این شهرستان یکی از قطب‌های دامپروری و تولید گوشت قرمز در استان فارس به شمار می‌آید.

رییس اداره بهبود تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا اضافه کرد: در این شهرستان ۱۱ واحد پرورش دام سبک و ۳۱ واحد نگهداری دام سنگین به صورت صنعتی فعالیت می‌کنند.

جمالزاده بیان داشت: همچنین شهرستان فسا یکی از مبادی ارسال دام زنده پرواری به سایر نقاط کشور از جمله استان‌های اصفهان، یزد و تهران است که در مواردی به خارج از کشور نیز صادر می شود. 

جمالزاده، در بخش دیگری از مطالب خود گفت: یک گله گوسفند نژاد "ایل دو فرانس" نیز در اواخر سال ۹۸ توسط بخش خصوصی از کشور فرانسه به شهرستان فسا وارد شد. 

وی ادامه داد: هدف از ورود گوسفند نژاد ایل دو فرانس به کشور، استفاده از ظرفیت نژادهای پُر بازده و چند قلوزا برای افزایش کمیت و کیفیت گوشت قرمز بوده است.

به گفته جمالزاده، این گله به صورت صنعتی و کاملا بسته اداره می‌شود و به دلیل بلوغ زودرس این نژاد، در بره‌های پرواری می‌تواند در سنین کمتر به وزن ایده آل بررسد و به طور کلی می‌توانند در سن صد روزگی گوشتی با کیفیت تولید کنند.

گوسفند نژاد ایل دو فرانس از نژادهایی به شمار می‌رود که برای تولید گوشت پرورش می‌یابد. این نژاد در سال ۱۸۲۲ میلادی در فرانسه پرورش یافت و جزو نژادهای بزرگ جثه بوده و دارای بدنی صاف است، پشم قوچ و میش ایل دو فرانس با کیفیت قابل قبول و عاری از الیاف رنگی است.

شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.